Ιδέες για αντρικά on feet – outfits!

Ιδέες για αντρικά on feet – outfits!

Ιδέες για αντρικά on feet outfits

www.italos.gr

Ιδέες για αντρικά on feet outfits.Τα αντρικά outfits είναι πολλά και εκφράζουν διαφορετικά τον κάθε άντρα. Η εποχή που μπορεί να εκφραστεί καλύτερα και με ανάλαφρο δροσερό ντύσιμό είναι το καλοκαίρι. Τα υποδήματα γίνονται σε έντονους καλοκαιρινούς χρωματισμούς, με δροσερά υλικά και φυσικά με μοδάτες γραμμές. Υπάρχουν πολλά που θεωρούνται κλασσικά και διαχρονικά κι έτσι πρέπει να τα έχεις στην ντουλάπα σου για ένα chic look.

Έτσι παρακάτω θα δούμε τα απαραίτητα ανδρικά υποδήματα ενός κομψού καλοκαιρινού look για να πάρεις ιδέες και έμπνευση!

Κομψό αντρικό ντύσιμο

Ιδέες για αντρικά on feet outfits

Το κομψό αντρικό ντύσιμο πρέπει να είναι δροσερό και άνετο το καλοκαίρι. Τα casual chic outfits που σε βοηθούν να συνδυάσεις το κλασικό loafers με τα jeans σου. Είναι επίσης ιδανικές επιλογές μαζί με καλοκαιρινό σακάκι για να ξεχωρίσεις στο γραφείο ή σε κάποια επίσημη περίσταση.

Street style

Ένα αγαπημένο στυλ ντυσίματος που συνδυάζει το μοντέρνο με την άνεση είναι το street style. Εδώ οι επιλογές είναι περισσότερες και οι συνδυασμοί πιο εύκολοι. Δοκίμασε ως αξεσουάρ ένα καπέλο φέτος που είναι στη μόδα και θα συνδυαστεί τέλεια με το ντύσιμο σου κατά τη διάρκεια της μέρας.

Casual αντρικό ντύσιμο

Ιδέες για αντρικά on feet outfits

Το  απλό καθημερινό ντύσιμο το καλοκαίρι γίνεται με τους πιο απλούς συνδυασμούς. Ένα jean παντελόνι, ένα t-shirt και τα sneakers σου και είσαι έτοιμος. Ακόμα μπορείς να φορέσεις βαμβακερό σορτσάκι ή τζιν σορτσάκι τις πιο ζεστές μέρες. Για να αναβαθμίσεις το casual style φόρεσε boat shoes με το τζιν ή το σορτσάκι και μπλούζες navy.

Ιδέες για αντρικά on feet outfits

Share this post