Επιστροφές/Αλλαγές Προϊόντων

Αλλαγές Προϊόντων


Αλλαγές Προϊόντων.Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα παπούτσια που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Η αποστολή των προϊόντων που ζητήσατε για αλλαγή γίνονται μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την στιγμή του αιτήματός σας.

Για την πρώτη αλλαγή ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών εφόσον η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος υπερβαίνει τα 22€ , αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Για προϊόντα με αξία μικρότερη των 30€, επιβαρύνεστε με 4€ ως έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί αυτό το προϊόν ή κάποιο άλλο από τα υποδήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας την δεδομένη στιγμή, μόλις μας επιστραφεί το προϊόν, σας πιστώνουμε το λογαριασμό σας με το ποσό που αγοράσατε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πίστωση στις επόμενες αγορές σας μέσα σε χρονικό διάστημα 6 μηνών από την παραγγελία σας.

Για επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος, μας καλείτε στο 2521 107838, από τις 10:00 – 14:00 από Δευτέρα έωσ Παρασκευή.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας ηλεκτρονικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δεν βάζετε νέα παραγγελία που αφορά το προϊόν της αλλαγής:

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα, στέλνεται το προϊόν με Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη στην διεύθυνση Βεργίνας 66- ΔΡΑΜΑ – ΤΚ. 66100.

Τηλέφωνο επικοινωνίας- Γενική Ταχυδρομική: 210 4851100

    Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για την αλλαγή σας.

    Αν θέλετε να μάθετε πληροφορίες για την Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων, πατήστε ΕΔΩ