Παιδικά Παπούτσια: Μόδα και άνεση

Παιδικά Παπούτσια: Μόδα και άνεση

Παιδικά Παπούτσια: Μόδα και άνεση

Παιδικά Παπούτσια: Μόδα και άνεση. Η έρευνα για παιδικά παπούτσια και η αγορά τους είναι πλέον πιό απαιτητική από ότι πριν λίγα χρόνια καθώς οι νέες μητέρες είναι πολύ πιό ενημερωμένες και γνωρίζουν ότι πέρα από το σχέδιο και το χρώμα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους την ανατομικότητα και την ασφάλεια που προσφέρει το παπούτσι στο παιδί τους.

Τα παιδικά παπούτσια λοιπόν πρέπει να είναι αναπαυτικά, φτιαγμένα από μαλακό δέρμα, με πάτο που δεν γλυστράει, σφιχτά στις φτέρνες και ιδανικά με 1,5 εκατοστό απόσταση στο μπροστινό μέρος. Το συνηθέστερο λάθος που πρέπει να αποφεύγουμε είναι να αγοράζουμε στο παιδί μας παπούτσια πολύ μεγαλύτερα. Με σκοπό να κρατήσουν περισσότερο καιρό, αυτό ωστόσο ελοχεύει τον κίνδυνο εμφάνισης κινητικών και αναπτυξιακών προβλημάτων στο παιδί μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως όπως και όλα τα παπούτσια έτσι και τα παιδικά είναι αναπόσπαστο μέρος της εμφάνισης και του στύλ των αγαπημένων μας πιτσιρικιών. Άλλωστε πόσες από τις μητέρες μας και τις γιαγιάδες μας δεν έχουν κρατήσει ένα παιδικό μας ζευγάρι παπούτσια αναμνηστικό για να θυμούνται τις όμορφες και αθώες εποχές που τα παιδιά τους ήταν μικρά.

Η αγορά παιδικών παπουτσιών είναι τις περισσότερες φορές μία πολύ ευχάριστη διαδικασία για τις μητέρες και μία μάλλον βαρετή για τα παιδιά αφού χάνουν πολύτιμο χρόνο από το παιχνίδι. Στο italos.gr προμηθευόμαστε και ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των παιδικών μας παπουτσιών προτείνοντας καινούρια σχέδια και χρώματα για κάθε εποχή. Για το καλοκαίρι 2015 λοιπόν θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία παιδικών παπουτσιών για αγόρια και κορίτσια.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα, απολαύστε τα:

 

Παιδικά Παπούτσια για Αγόρια – Καλοκαίρι 2015

Παιδικά Πέδιλα Μπλέ Σκούρο  Παιδικά Παπούτσια Αθλητικά - Μπλε Πράσινο  Παιδικά Παπούτσια - Σταράκια Πράσινα
 Τιμή 19,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 23,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 9,99€ – Πληροφορίες

 

 

Παιδικά Παπούτσια για Κορίτσια– Καλοκαίρι 2015

Παιδικά Παπούτσια - Πέδιλα για Κορίτσια  Παιδικά Σανδάλια - Πολύχρωμα  Παιδικά Πέδιλα για Κορίτσια
 Τιμή 18,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 18,99€ – Πληροφορίες

 

 

Παιδικές Παντόφλες και Σαγιονάρες – Καλοκαίρι 2015

Παιδικές Παντόφλες - Παπούτσια  Παιδικές Σαγιονάρες Μπλε  Παιδικές Παντόφλες-Σαγιονάρες
 Τιμή 8,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 6,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 18,99€ – Πληροφορίες

Share this post