Άνοιξη 2017: Παπούτσια από τον τόπο σου!

Άνοιξη 2017: Παπούτσια από τον τόπο σου!

Ανοιξιάτικα Παπούτσια

Άνοιξη 2017: Παπούτσια από τον τόπο σου!

Άνοιξη 2017: Παπούτσια από τον τόπο σου! Η Μέριλιν Μονρόε είχε πει «Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια, και θα κατακτήσει τον κόσμο».

Τα παπούτσια λοιπόν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Αλλά και στην άνεση με την οποία βαδίζουμε στον κόσμο. Όσοι φοράνε παπούτσια που τους ταιριάζουν, περπατάνε με αυτοπεποίθηση στους δρόμους της πόλης.

Ειδικά αν είναι άνοιξη και έχουν κυκλοφορήσει όλα τα νέα σχέδια στον Ιταλό για γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια.

Ένας δύσκολος και κρύος χειμώνας έφτασε στο τέλος του. Ανεβαίνει η θερμοκρασία μαζί και η διάθεσή μας. Όλοι έχουμε ανάγκη από χρώμα και αέρινο βάδισμα: γυναίκες, άντρες και παιδιά.
Για τις γυναίκες τα παπούτσια έχουν τον πρώτο λόγο στην γκαρνταρόμπα τους.

Αν συνδυαστούν κατάλληλα με τσάντα και φουλάρι μπορούν να απογειώσουν το στυλ σας. Οι μπαλαρίνες και τα μοκασίνια είναι πάντα στη μόδα και προσδίδουν κοριτσίστικη χάρη στην εμφάνισή σας.

Τα πάνινα και τα sneakers αποτελούν διαχρονική αξία στο casual  ντύσιμο.
Όσο για τις γόβες, από μικρές μαθαίνουμε στο παραμύθι της σταχτοπούτας, πως οι γόβες κατέχουν επάξια τη θέση τους σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Όσο κανένα άλλο παπούτσι εγγυώνται κομψότητα και θηλυκότητα. Στον ιταλό θα βρείτε σίγουρα το ζευγάρι που φτιάχτηκε για σας.

Εσπαντρίγιες ή σαγιονάρες για πρωινό καφεδάκι, πάνινα/ sneakers  για το γυμναστήριο, μοκασίνια για τη δουλειά.
Οι χαμηλές τιμές του ιταλού σας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε παπούτσια για όλη την οικογένεια.

Τα παπούτσια καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο παιδικό σύμπαν. Όλοι θυμόμαστε το τραγουδάκι «το παπούτσι σου βρωμάει άλλαξέ το» . Γονείς, επιλέξτε με προσοχή τα παπούτσια των παιδιών σας, πρέπει να είναι ανθεκτικά και άνετα, γιατί με αυτά τρέχουν και παίζουν όλη μέρα.

Αυτήν την εποχή ιδιαίτερα, που αρχίζει η ζέστη και τα παιχνίδια μεταφέρονται έξω, ένα καινούργιο ζευγάρι πάνινα παπούτσια είναι απαραίτητο, για να μην ιδρώνουν τα πόδια τους. Όταν τα παιδιά αρχίζουν να έχουν προσωπική ζωή τα παπούτσια που τους αρέσουν θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή τους. Επισκεφθείτε μας και θα φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό!

 

 

Share this post