Προτάσεις για τον άντρα!

Προτάσεις για τον άντρα!

Προτάσεις για τον άντρα!

Προτάσεις για τον άντρα! Παπούτσια που μπορείς να φοράς στην δουλειά σουΠροετοιμάζεσαι για να πας για να δώσεις συνέντευξη σε μια δουλειά που σε ενδιαφέρει. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για τις απαντήσεις που θα δώσεις, την στάση του σώματος που πρέπει να κρατήσεις μα πρέπει να κοιτάξεις και τα κατάλληλα ρούχα. Παπούτσια κοίταξες; Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες πολύ όμορφες κατάλληλες ιδέες για το επαγγελματικό σου outfit. Πίστεψέ με σε σκανάρουν από την κορυφή έως τα νύχια. Και συνήθως το λάθος όλων είναι στα παπούτσια γιατί δεν φαντάζονται ότι θα φτάσει το μάτι μέχρι εκεί. Λάθος …Μέγα λάθος!!!

Καλώς ή κακώς η προσοχή στη λεπτομέρεια μετρά και θα πρέπει να γνωρίζεις τι είδους παπούτσια πρέπει να φοράς στη δουλειά. Τα casual πρέπει να είναι ένα παπούτσι που θα σκεφτείς όταν μιλάμε για δουλειά γραφείου και σημαντικές συναντήσεις. Είναι κομψό, επαγγελματικό και επιπλέον θα εντυπωσιάσει θετικά τους εργοδότες και συνεργάτες σου. Οι καλύτεροι τρόποι να το συνδυάσεις είναι με υφασμάτινο παντελόνι ή και κοστούμι.

Τα μοκασίνια απο την άλλη πρέπει να είναι το παπούτσι πασπαρτού, γιατί πραγματικά πάνε με τα πάντα. Οφείλεις να έχεις ένα ζευγάρι μοκασίνια στην ντουλάπα σου για τις ημέρες που πραγματικά δε μπορείς να βρεις τον σωστό συνδυασμό. Φόρεσε τα με t-shirt, πουκάμισο.

Και με τόση ποικιλία, πως κολλάνε τα sneakers  στην casual εμφάνιση μας; Πολύ απλά δεν φοράμε τα αθλητικά που φοράμε όταν γυμναζόμαστε, αλλά τα φανταστικά σχέδια που έχουν κατασκευάσει οι περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την μόδα στο ανδρικό παπούτσι. Χαρίζουν νεανικό στυλ και άνετη εμφάνιση για μια γρήγορη βόλτα στην αγορά, στον καφέ ή και για ποτό. Συνδυάζεται εύκολα με τζιν, υφασμάτινο ακόμη και βερμούδα.

Περιηγηθείτε στις σελίδες της ιστοσελίδας μας για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. www.italos.gr

 

Share this post