Ανοιξιάτικα Παπούτσια 2016

Ανοιξιάτικα Παπούτσια 2016

Ανοιξιάτικα Παπούτσια 2016

Ανοιξιάτικα Παπούτσια 2016. Τώρα που η Ανοιξη έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της, τα Ανοιξιάτικα Παπούτσια, έχουν την τιμητική τους. Ότι μορφή και να έχουν, Μποτάκια, Μπαλαρίνες, mules ή ακόμα και ανοιχτά, προσδίδουν την αίσθηση της ξεγνοιασιάς και της απαράμιλλης γοητείας, ακριβώς επειδή δεν περιορίζονται σε σχέδια και αποχρώσεις.

Η μόδα της εαρινής περιόδου, φέτος, στα ρούχα, επιτάσσει αέρινα Boho φορέματα, military look, navy look και ολόσωμες φόρμες. Τα  Γυναικεία Μποτάκια είναι το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας, καθώς μπορούν να συνοδεύσουν όλα τα outfits, αλλά και να συνδυάσουν την άψογη εμφάνιση, την άνεση και την πρακτικότητα να σας κρατούν ζεστές όσο το κρύο, κάποιες φορές, επιμένει.

Τα Γυναικεια Παπουτσια αποτελούν το αξεσουάρ, που ήταν ανέκαθεν, άρρητα συνδεδεμένο με την γυναικεία φύση. Γι αυτό πρέπει να είναι προσεγμένα, καλαίσθητα και να συμβαδίζουν με την εποχή και τις επιταγές της μόδας. Όπως είχε πει, άλλωστε, και η ιέρεια του στυλ Marilyn Monroe, Δώσε σε μια γυναίκα τα κατάλληλα παπούτσια, και θα κατακτήσει τον κόσμο”.

Στο italos.gr ξέρουμε ακριβώς τι παπούτσια πρέπει να σας προσφέρουμε για να κερδίζετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Η Άνοιξη προστάζει χαρούμενα χρώματα και ιδιαίτερες δημιουργίες. Εμείς πιστοί στο ραντεβού μας με τις ραγδαίες εξελίξεις των fashion trends ανανεώσαμε και φέτος την συλλογή μας, δίνοντάς την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να διατηρήσουν το στυλ που ταιριάζει στην κάθε μια ξεχωριστά, έχοντας όμως πάντα την δυνατότητα να χαρίσουν στον εαυτό τους, ότι πιο μοντέρνο και σικάτο υπάρχει.

Italos.gr….για να νιώθετε όλες τις ώρες τις ημέρας, η βασίλισσα της πασαρέλας.

Ανοιξιάτικα Παπούτσια Πάνινα

 

 

Share this post