Παιδική μόδα Καλοκαίρι 2018

Παιδική μόδα Καλοκαίρι 2018

Παιδική μόδα Καλοκαίρι 2018. Η μόδα στα παιδικά παπούτσια του 2018 δροσερή και γεμάτη χρώμα. Οι τελευταίες τάσεις για τα νεαρά fashion icons. Με prints, γκλιντερ, δαντέλα, χρώμα και αξεσουάρ επάνω τους. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως το φλοράλ στοιχείο είναι αυτό που επικρατεί. Λουλούδια κάθε λογής, βρίσκονται σε πουκάμισα, παντελόνια, μπλούζες και καπέλα. Είναι το μοτίβο που κάνει τη διαφορά φέτος.

Εκτός από τα σχέδια λουλουδιών όμως, στη μόδα είναι και το καρό, ή το πουά, τα εμπριμέ, και πάντα σε έντονα, καλοκαιρινά χρώματα. Βρίσκονται πάνω σε φρου- φρου, πιέτες, παντελόνια, σορτσάκια, φούστες, φορέματα, πουκάμισα. Και σε αξεσουάρ, όπως κορδέλες, καπέλα, γυαλιά ηλίου, μπαντάνες.

Μόλις ανοίξει ο καιρός το παραδοσιακό θα συνδεθεί με το επίκαιρο, καθώς ο σχεδιασμός των ρούχων θα είναι vintage με prints. Που θα εκφράζουν καλοκαιρινά μηνύματα, θα έχουν έντονα χρώματα, με μοντέρνα μοτίβα. Φρέσκα, καλοκαιρινά θέματα θα στολίζουν τα παιδικά ρούχα τους επόμενους μήνες, με εικόνες φρούτων, παγωτών, γυαλιών ηλίου, γρανιτών, φύλλων, λουλουδιών. Οποιοδήποτε σχέδιο (και κυρίως logo ή print) έχει καλοκαιρινό μήνυμα είναι στους καταλόγους των φετινών παιδικών trend. Καθότι επιστρέφει το vintage, επιβάλλονται τα σχέδια μιας άλλης εποχής.

 

Ιδέες για να ξεχωρίσει το παιδί σας:

  1. Πουκάμισο καρό και τζιν παντελόνι με σκισίματα, με καπέλο με καλοκαιρινό print και αθλητικά παπούτσια για το αγόρι μας.
  2. Άσπρο φόρεμα με floral μοτίβο, άσπρη κορδέλα στα μαλλιά και πέδιλα για το κορίτσι μας.
  3. Φούστα φρου- φρου με μπλουζάκι με καλοκαιρινή φωτογραφία και μπαντάνα στα μαλλιά και σανδάλι για το κορίτσι μας.
  4. Vintage φόρεμα φλοράλ με κορδέλα στα μαλλιά και σανδάλια για το κορίτσι μας.
  5. Καρό πουκάμισο με γιακά και τζιν παντελόνι με πάνινα παπούτσια για το αγόρι μας.
  6. Άσπρο, καλοκαιρινό φόρεμα με φλοράλ ζώνη και φλοράλ παπούτσια για το κορίτσι μας.
  7. Τζιν παντελόνι με πουά πουκάμισο και πέδιλα για το αγόρι μας.

Share this post