Τα Γυναικεία Πέδιλα του 2015

Τα Γυναικεία Πέδιλα του 2015

Τα Γυναικεία Πέδιλα του 2015

Τα Γυναικεία Πέδιλα του 2015. Όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και μία επίδειξη μόδας για το καλοκαίρι του 2015 σίγουρα παρατήρησε ότι όλα τα Γυναικεία Πέδιλα που παρουσιάζονται έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την τάση να αναδείξουν τον αστράγαλο με λουράκια στον αστράγαλο.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δημιουργήσουμε τα πιο μοντέρνα σύνολα με φλατ ankle strap γυναικεία πέδιλα ή t-strap ψηλοτάκουνα, που συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Άλλωστε τα πέδιλα από τη φύση τους είναι τόσο κομψά και σικάτα παπούτσια που ταιριάζουν σε κάθε look και μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ειδικά σε μια βραδινή έξοδο.

Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.Στο italos.gr είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα Γυναικεία Πέδιλα της Collection 2015 και σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά παρακάτω:

 

Γυναικεία Πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο

Μαύρα Γυναικεία Πέδιλα  Γυναικεία Πέδιλα Καφέ/Πετρόλ  Μπεζ Πέδιλα Γυναικεία
 Τιμή 31,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 28,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 28,99€ – Πληροφορίες

 

Ψηλοτάκουνα Γυναικεία Πέδιλα

Ψηλοτάκουνα Πέδιλα Λευκά/Άσπρα  Ψηλατάκουνα Μπρονζέ Πέδιλα  Μπεζ Γυναικεία Πέδιλα
 Τιμή 38,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 38,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 38,99€ – Πληροφορίες

 

Γυναικεία Πέδιλα-Γόβες

Γυναικεία Πέδιλα-Γόβες Κόκκινα  Γόβες-Πέδιλα Μπέζ  Πέδιλα-Γόβες Ροζ
 Τιμή 29,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 29,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 22,99€ – Πληροφορίες

Share this post