Ανδρικά casual παπούτσια για το καλοκαίρι!

Ανδρικά casual παπούτσια για το καλοκαίρι!

Ανδρικά casual παπούτσια για το καλοκαίρι!

Ανδρικά casual παπούτσια για το καλοκαίρι!

Ανδρικά casual παπούτσια για το καλοκαίρι! Τα Casual που πλέον θεωρούνται must για κάθε στυλ ντυσίματος που μπορείς να κάνεις. Φοριούνται άνετα και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι αλλά και με ένα κοστούμι, εντάσσοντας τα ως τα πιο απαραίτητα παπούτσια όλης της χρονιάς. Από casual αθλητικό παπούτσι, μέχρι τα δερμάτινα ή αυτά για τρέξιμο όλα μπορούν να μεταμορφώσουν το outfit που θα επιλέξεις, κάνοντας το μοντέρνο και παράλληλα γοητευτικό.

Από τα πιο όμορφα μοντέλα της εταιρίας Wrangler, πρακτικά και απίστευτα στιλάτα παπούτσια της εταιρείας αυτής. Μπορείς να τα βρεις σε δυο χρωματισμούς για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Φοριούνται άνετα με τζιν, βερμούδα γιατί όχι και με κοστούμι.

Φινετσάτο δερμάτινο ανδρικό παπούτσι με το χαρακτηριστικό σήμα της Il Mondo. Λόγω της διακριτικής του αισθητικής, μπορεί να φορεθεί και ως επίσημο αλλά και ως πιο casual υπόδημα. Φτιαγμένα με δέρμα nubuck που προσφέρουν άλλη αίγλη στο casual ντύσιμο καθώς υπάρχουν όμορφα χρώματα για να συνδυαστούν με πολλά στυλ ένδυσης.

Άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό το μοντέλο της Jack Smith. Σε συνδυασμό με την οικονομική του τιμή, το κάνει ένα ακαταμάχητο ανδρικό παπούτσι για κάθε ηλικία. Διατίθεται σε πολλά χρώματα

Από τα πιο όμορφα και κομψά δερμάτινα παπούτσια που μπορείς να αποκτήσεις. Πιστό στην αθλητική του εμφάνιση, χαρίζει μοντέρνο και σικάτο look σε κάθε σου έξοδο. Βρες το σε πολλά χρώματα, από την εταιρεία Atlanta

Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Περιηγηθείτε με ασφάλεια και αναζητήστε το αγαπημένο σας παπούτσι. Στο www.italos.gr προσφέρουμε δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 16 ευρώ και δωρεάν την πρώτη αλλαγή.

Ανδρικά Casual Παπούτσια

Share this post