Η Άνοιξη έρχεται!

Η Άνοιξη έρχεται!

Η Άνοιξη έρχεται!

Η Άνοιξη έρχεται! Ο Φλεβάρης αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει!!

Η άνοιξη του 2015 μπορεί να απέχει τυπικά λίγες ημέρες ακόμα, ωστόσο ο ήλιος έχει αρχίσει να μας επισκέπτεται καθημερινά και οι ζεστοί νοτιάδες μας θυμίζουν τα Ανοιξιάτικα Μποτάκια μας, τα Πάνινα Παπούτσια μας και τα Sneakers που είχαμε καταχωνιασμένα στην παπουτσοθήκη!

Παπούτσια ιδανικά για καθημερινές casual εμφανίσεις, που χαρίζουν άνεση και στυλ σε κάθε σας έξοδο. Είναι η καλύτερη επιλογή για να πετύχουμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πιο cool outfits. Τα sneakers που έγιναν μόδα στην δεκαετία του 90′ και απέκτησαν μια θέση στην ντουλάπα όλων.

Στο italos.gr δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ανοιξιάτικα σχέδια μας για να πάρετε μία γεύση για τις νέες παραλαβές στην Collection Italos Ανοιξη 2015

 

Δοκιμάστε τα και ανακαλύψτε γιατί ο italos.gr έγινε συνώνυμο του ποιοτικού και οικονομικού παπουτσιού! Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

 

Εμπριμέ Σταράκια

Τιμή: 13,99€ – Πληροφορίες

 

Γαλάζια Σταράκια

Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες

 

Πάνινα Εμπριμέ Παπούτσια

Τιμή: 16,99€ – Πληροφορίες

Γυναικεία Πάνινα Παπούτσια

Τιμή: 16,99€ – Πληροφορίες

 

Τιμή: 14,99€ – Πληροφορίες

 

Ανοιξιάτικα Μποτάκια - Γυναικεία

Τιμή: 37,99€ – Πληροφορίες

Share this post