Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση. Τα πέδιλα είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών που φοριέται κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, υπάρχουν σχέδια πέδιλων που μπορούν να φορεθούν και σε μια επίσημη ή βραδινή χειμωνιάτικη έξοδο, αν συνδυαστούν με την αντίστοιχη επίσημη εμφάνιση.

Βρείτε το ιδανικό ύψος τακουνιού για εσάς, επιλέγοντας κάποιο που θα είναι άνετο και ξεκούραστο για να το απολαύσετε και να το φορέσετε χωρίς να σκέφτεστε τον πόνο που θα σας προκαλέσει.

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε τόσο φθηνά πέδιλα όσο και επώνυμα για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Απλά, μονόχρωμα ή στολισμένα με πέρλες, στρας και glitter για να σας κάνουν να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με προτάσεις από επώνυμα αλλά και οικονομικά ζευγάρια πέδιλα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα του ΙΤΑΛΟΥ.

Ψηλά πέδιλα:

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας βραδυνές εξόδους, αλλά και τις επίσημες εκδηλώσεις. Συνδυάζονται τέλεια με ένα όμορφο φόρεμα για γάμο ή βάπτιση, όπως και με όποιο βραδινό ντύσιμο κάνετε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πέδιλο με ψηλό τακούνι (λεπτό ή χοντρό) και χαρίστε στην εμφάνιση σας μια επιπλέον δόση θηλυκότητας και κομψότητας.

Από το απλό νουντ ή μονόχρωμο πέδιλο μέχρι το διακοσμημένο με στρας, πέρλες, γκλίτερ κλπ, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Βρείτε το ιδανικό για το ντύσιμο σας και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακό τρόπο.

Ροζ χρυσό γυναικείο ψηλοτάκουνο πέδιλο με ρυθμιζόμενο λουράκι 
Γυναικεία Πέδιλα λουστρίν με λουράκι
Γυναικείο πέδιλο με στρας που αγκαλιάζει το πόδι 
Γυναικεία Πέδιλα Μαύρα
Μπρονζε ψηλοτάκουνο πέδιλο με λουράκι
Γυναικεία Πέδιλα Μπρονζε Venini
Νουντ σουέτ πέδιλο με λουράκι που δένει στον αστράγαλο 

Πέδιλα με χαμηλό τακούνι:

Αν τα ψηλά τακούνια δεν είναι το δυνατό σας σημείο, διότι σας κουράζουν ή σας δυσκολεύουν στο περπάτημα, επιλέξτε ένα ζευγάρι ανατομικά πέδιλα με χαμηλό τακούνι που κυκλοφορούν σε εξίσου κομψά και θηλυκά σχέδια.

Το ύψος του τακουνιού κυμαίνεται από τα πολύ χαμηλά, 2 πόντοι μέχρι τα ελαφρώς ψηλά που φτάνουν τους 6-7 πόντους. Το πάχος του τακουνιού συνήθως είναι χοντρό, αλλά υπάρχουν και πέδιλα με kitten heels (μικροσκοπικά λεπτά τακούνια) ή τύπου πλατφόρμας τακούνι.

Το πέδιλο με χαμηλό τακούνι είναι ιδανικό τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για επίσημες εκδηλώσεις. Επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο για την περίσταση και το ντύσιμο σας και θα τραβήξετε τα βλέμματα.

Χαμηλό γυναικείο πέδιλο με χοντρό χαμηλό τακούνι διακοσμημένο με πέρλες
Πέδιλα χαμηλό τακούνι μπλε
 
Νουντ σουέτ πέδιλο με χοντρό χαμηλό τακούνι 
Πέδιλα με χαμηλό τακούνι μπεζ suede

Πέδιλα με χοντρό τακούνι:

Το χοντρό τακούνι αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές τα τελευταία χρόνια. Είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα έχει πιο σταθερό πάτημα από το λεπτό τακούνι και κάνει το περπάτημα πιο ξεκούραστο.

Nude πέδιλα από δέρμα με λουράκι που δένει στον αστράγαλο 

Ψηλοτάκουνο πέδιλο με χοντρό τακούνι σε ροζ χρώμα
Πέδιλα Ροζ Laura Mode

Μπλε ψηλοτάκουνα πέδιλα suede
Ταμπά χρυσό πέδιλο με χοντρό τακούνι από δέρμα

Βραδυνά πέδιλα:

Τα βραδυνά πέδιλα είναι συνήθως ψηλοτάκουνα με λεπτό τακούνι, στολισμένα με κοσμήματα όπως πέρλες, στρας, glitter και μεταλλικά στοιχεία. Τα πιο δημοφιλή είναι τα νουντ και τα μαύρα πέδιλα που συνδυάζονται εύκολα με όλα τα χρώματα. Ωστόσο, στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε ένα σωρό διαφορετικούς χρωματισμούς όπως φούξια, μπλε ηλεκτρίκ, κίτρινα, κόκκινα κλπ.

Συνδυάστε το με φόρεμα, φούστα, σορτσάκι ή παντελόνι και δημιουργήστε κομψά και άκρως θηλυκά σύνολα για τις βραδινές σας εξόδους.

Μαύρο πέδιλο με στρας 
Σουέτ μαύρο πέδιλο με μπαρέτα σχέδιο 
Μπεζ πέδιλο με χοντρό ψηλό τακούνι και λουράκι στον αστράγαλο 
Μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο με στρας 

 Πέδιλα Γυναικεία Ροζ με στρας λεπτομέρεια

Share this post