Ο Italos στο Fashion Goldfish

Ο Italos στο Fashion Goldfish

Ο Italos στο Fashion Goldfish

Ο Italos στο Fashion Goldfish! Το www.italos.gr ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων, συμμετείχε την Δευτέρα 30 Μαρτίου στην μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση FASHION GOLDFISH, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

 Το event είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος τον εσόδων διατέθηκαν στο σωματείο ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ’. http://www.oikogeneiakaipaidi.gr/ .

 Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας όλοι εμείς στο italos.gr νιώθουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Η ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Με αυτή την υπέροχη ευκαιρία μας δόθηκε παράλληλα και η δυνατότητα να παρουσιάσουμε ένα μέρος της ανοιξιάτικης collection μας για το 2015. Για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να την μοιραστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Την παράσταση έκλεψαν τόσο τα Ανδρικά Κλασσικά και Casual Παπούτσια μας. Και τα Ανδρικά Πάνινα και Sneakers που φέτος αναμένονται να φορεθούν όσο ποτέ!

Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Share this post