Μικρά μυστικά όταν πονούν τα πόδια μας!

Μικρά μυστικά όταν πονούν τα πόδια μας!

Μικρά μυστικά όταν πονούν τα πόδια μας!

Μικρά μυστικά όταν πονούν τα πόδια μας! Όλες μας κατά καιρούς φοράμε ψηλοτάκουνα ή και χαμηλοτάκουνα που μας πονούν. Συλλέξαμε κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ελαφρύνετε τις μικρές ή μεγάλες ενοχλήσεις στα πόδια σας.

  1. Να είστε επιλεκτικές στο πως εφαρμόζουν τα παπούτσια στα πόδια σας. Θα στριμωχθείτε πολύ περισσότερο στα τακούνια από ότι στα στρωτά παπούτσια. Τα τακούνια δεν ανοίγουν γρήγορα όπως οι μπότες, για αυτό θα πρέπει να βρείτε ένα ζευγάρι το οποίο εφαρμόζει καλύτερα στα πόδια σας. 
  2. Κάντε τα πιο άνετα με μια κάλτσα κι ένα σεσουάρ. Αν θέλετε να γίνουν πιο άνετα, φορέστε κάλτσες και βάλτε το σεσουάρ με ζεστό αέρα να τα φυσάει στο σημείο που σας χτυπάνε.
  3. Τρίψτε τα τακούνια σας για να μην γλιστράνε. Αν είναι καινούρια σίγουρα οι σόλες θα γλιστράνε. Για να αποφύγετε κάθε ατύχημα, καθώς περπατάτε, τρίψτε τις σόλες στο πεζοδρόμιο.
  4. Φτιάξτε την στάση του σώματος σας. Αν θέλετε γρήγορη ανακούφιση καθορίστε το σώμα σας έτσι ώστε το βάρος σας να είναι στην μέση των ποδιών σας αντί για μπροστά ή πίσω.
  5. Κάντε διαλείμματα.
  6. Δώστε προσοχή σε τί είδους πόδια έχετε, δηλαδή είναι στενά πόδια; έχετε πλατυποδία; πολύ ψηλή καμάρα; Διαλέγετε πάντα παπούτσια σύμφωνα με αυτό το κριτήριο. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο κομψό και άνετο. Να ξέρετε πως υπάρχουν παπούτσια για όλα τα είδη των ποδιών.
  7. Τοποθετήστε ένα σερβιετάκι στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Θα σας βοηθήσει να μην πονάτε και ταυτόχρονα απορροφά τον ιδρώτα με αποτέλεσμα να μην γλιστράτε μέσα στα τακούνια.

Στον ΙΤΑΛΟ φροντίζουμε να υπάρχουν υποδήματα για όλα τα γούστα και για όλες τις κατηγορίες των ποδιών.  Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να καλύψουμε όλες τις πιθανές ανάγκες που έχετε στα παπούτσια.  www.italos.gr το δικό σας διαδικτυακό ιντερνετικό κατάστημα για τις μικρές μα και τις μεγάλες απαιτήσεις σας στο παπούτσι.

Γυναικεία Παπούτσια

Share this post