Αναρτήθηκε στις

Οχτώ τρόποι να κάνουμε άνετα τα παπούτσια μας

Οχτώ τρόποι να κάνουμε άνετα τα παπούτσια μας

Οχτώ τρόποι να κάνουμε άνετα τα παπούτσια μας

Οχτώ τρόποι να κάνουμε άνετα τα παπούτσια μας. Έχετε αγοράσει το τέλειο ζευγάρι παπούτσια και αντιλαμβάνεστε πως είναι στενά και δεν μπορείτε να περπατήσετε άνετα. Τι μπορούμε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση. Πριν αποφασίσετε να τα επιστρέψετε ή να τα πάτε στον τσαγκάρη, διαβάστε κάποια μικρά και αποτελεσματικά μυστικά. Αν και πάλι δεν καταφέρετε να τα ξεχειλώσετε αρκετά, τότε απευθυνθείτε στον ειδικό για άνοιγμα στο καλαπόδι.

1. Φορέστε τα μέσα στο σπίτι για να ξεχειλώσουν

Συνήθως ένα καινούργιο ζευγάρι παπουτσιών χρειάζεται να φορεθεί κάποιες φορές προκειμένου να πάρει τη φόρμα του ποδιού. Μετά θα ανοίξει στα σημεία που χρειάζεται και από στενά παπούτσια θα γίνουν άνετα. Αυτό συμβαίνει με κάθε είδος παπουτσιού, από τις ψηλοτάκουνες γόβες μέχρι τα αθλητικά παπούτσια.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φορέσετε μερικές φορές τα στενά παπούτσια σας μέσα στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο το ύφασμα ή το δέρμα θα ξεχειλώσει και θα γίνουν πιο άνετα για να τα φορέσετε έξω.

2. Φορέστε τις στενές γόβες ή τα σφιχτά παπούτσια με κάλτσες για να ανοίξουν

Όχι φυσικά να τις φορέσετε έξω, αλλά μέσα στο σπίτι. Φορώντας τα στενά ψηλοτάκουνα παπούτσια με χοντρές αθλητικές κάλτσες μπορείτε να τα κάνετε να ανοίξουν πιο γρήγορα. Σιγά σιγά το σχήμα της γόβας θα φαρδύνει και θα πάρει μορφή. Κάντε το μια δυο φορές και θα δείτε την διαφορά. Αν χρειαστεί επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι τα στενά παπούτσια σας να γίνουν άνετα.

3. Παγώστε τα παπούτσια

Η χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να γίνει σύμμαχος στο άνοιγμα των στενών παπουτσιών. Γεμίστε λοιπόν δυο σακούλες με παγωμένο νερό ή παγάκια και βεβαιωθείτε πως τις έχετε κλείσει πολύ καλά. Τοποθετήστε τις μέσα στα παπούτσια για λίγο και μετά βγάλτε τις. Θα δείτε πως το υλικό των παπουτσιών θα έχει αρχίσει να ανοίγει λίγο και τα στενά παπούτσια σας να γίνονται άνετα για να τα φορέσετε.

4. Πιστολάκι για να ανοίξετε τις στενές γόβες ή τα στενά παπούτσια

Ο θερμός αέρας του σεσουάρ βοηθά για το άνοιγμα των παπουτσιών. Εάν φορέσετε το στενό ζευγάρι παπουτσιών με χοντρές αθλητικές κάλτσες και ρίξτε τους για 2 λεπτά θερμό αέρα με το πιστολάκι. Μετά συνεχίστε να φοράτε τα παπούτσια με τις κάλτσες μέχρι να κρυώσουν. Έπειτα, βγάλτε τις κάλτσες και φορέστε σκέτα τα παπούτσια για να δείτε αν έχουν ανοίξει όσο επιθυμείτε. Αν είναι ακόμη στενά, επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να ανοίξουν όσο θέλετε.

5. Οινόπνευμα και χαρτί ή εφημερίδα και νερό για άνοιγμα παπουτσιών

Χρησιμοποιήστε 2-3 χαρτιά οποιουδήποτε τύπου εμποτισμένα με οινόπνευμα ή 2-3 σελίδες εφημερίδας βρεγμένες με νερό για να ανοίξετε τα στενά σας παπούτσια. Κάντε τα χαρτιά μπαλάκια μεσαίου μεγέθους και τοποθετήστε τα στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών, κάνοντας το να φουσκώσει. Μετά βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα για λίγη ώρα. Όταν τα βγάλετε, το δέρμα τους θα έχει μαλακώσει και θα έχει ανοίξει.

6. Ανοίξτε τα στενά παπούτσια με οινόπνευμα

Μπορείτε επίσης να βάλετε λίγο οινόπνευμα σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι και να ψεκάσετε τα σημεία του παπουτσιού που είναι στενά. Έπειτα φορέστε τα παπούτσια για λίγο και περπατήστε τα. Αυτό το απλό τρικ θα τα βοηθήσει να ανοίξουν και να γίνουν πιο άνετα. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα ζευγάρι κάλτσες για να ανοίξετε περισσότερο τα στενά παπούτσια σας.

Προσοχή: Αποφύγετε αυτή τη μέθοδο στα στενά δερμάτινα παπούτσια, διότι το οινόπνευμα ξηραίνει το δέρμα.

7. Άνοιγμα στενών παπουτσιών με… πατάτες

Μια μεγάλη πατάτα στο άνοιγμα του παπουτσιού για μια ή δύο μέρες, εάν τοποθετήσετε θα ανοίξει. Βεβαιωθείτε ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά, έτσι ώστε να τεντώνουν το παπούτσι για να ανοίξει.

8. Επισκεφθείτε έναν τσαγκάρη

Στενά παπούτσια (9)

Αν δεν σας βοήθησε κανένα απο τα παραπάνω τότε επισκεφθείτε έναν τσαγκάρη. Αυτός θα βάλει τα στενά παπούτσια στο καλαπόδι και θα τα ανοίξει τόσο σε μήκος, όσο και σε πλάτος.

Αναρτήθηκε στις

THIS WEEK’S FASHION LOOK UP

THIS WEEK'S FASHION LOOK UP

THIS WEEK’S FASHION LOOK UP

THIS WEEK’S FASHION LOOK UP. New Entries in our store. The summer season is ending and the new collections are coming. Whether you’re looking for the perfect classic or just a quick wardrobe, we guide you to the best steals sales right now. Check out this week’s edit.

 

 

Στυλάτα και ποιοτικά παπούτσια για άνετες εμφανίσεις .  Συνδυάζονται εύκολα με κάθε ενδυματολογική σας επιλογή και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας . Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Αναρτήθηκε στις

THIS WEEK’S FASHION FINDS SALES

THIS WEEK'S FASHION FINDS SALES

THIS WEEK’S FASHION FINDS SALES

THIS WEEK’S FASHION FINDS SALES. Whether you’re looking for the perfect classic or just a quick wardrobe, we guide you to the best steals sales right now. Check out this week’s edit.

 

Στυλάτα και ποιοτικά παπούτσια για άνετες εμφανίσεις .  Συνδυάζονται εύκολα με κάθε ενδυματολογική σας επιλογή και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας . Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

 

Αναρτήθηκε στις

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση

Εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα για κάθε περίσταση. Τα πέδιλα είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών που φοριέται κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, υπάρχουν σχέδια πέδιλων που μπορούν να φορεθούν και σε μια επίσημη ή βραδινή χειμωνιάτικη έξοδο, αν συνδυαστούν με την αντίστοιχη επίσημη εμφάνιση.

 Βρείτε το ιδανικό ύψος τακουνιού για εσάς, επιλέγοντας κάποιο που θα είναι άνετο και ξεκούραστο για να το απολαύσετε και να το φορέσετε χωρίς να σκέφτεστε τον πόνο που θα σας προκαλέσει.

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε τόσο φθηνά πέδιλα όσο και επώνυμα για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Απλά, μονόχρωμα ή στολισμένα με πέρλες, στρας και glitter για να σας κάνουν να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με προτάσεις από επώνυμα αλλά και οικονομικά ζευγάρια πέδιλα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα του ΙΤΑΛΟΥ.

Ψηλά πέδιλα:

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας βραδυνές εξόδους, αλλά και τις επίσημες εκδηλώσεις. Συνδυάζονται τέλεια με ένα όμορφο φόρεμα για γάμο ή βάπτιση, όπως και με όποιο βραδινό ντύσιμο κάνετε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πέδιλο με ψηλό τακούνι (λεπτό ή χοντρό) και χαρίστε στην εμφάνιση σας μια επιπλέον δόση θηλυκότητας και κομψότητας.

Από το απλό νουντ ή μονόχρωμο πέδιλο μέχρι το διακοσμημένο με στρας, πέρλες, γκλίτερ κλπ, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Βρείτε το ιδανικό για το ντύσιμο σας και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακό τρόπο.

Ροζ χρυσό γυναικείο ψηλοτάκουνο πέδιλο με ρυθμιζόμενο λουράκι 
Γυναικεία Πέδιλα λουστρίν με λουράκι
Γυναικείο πέδιλο με στρας που αγκαλιάζει το πόδι 
Γυναικεία Πέδιλα Μαύρα
Μπρονζε ψηλοτάκουνο πέδιλο με λουράκι
Γυναικεία Πέδιλα Μπρονζε Venini
Νουντ σουέτ πέδιλο με λουράκι που δένει στον αστράγαλο 

Πέδιλα με χαμηλό τακούνι:

Αν τα ψηλά τακούνια δεν είναι το δυνατό σας σημείο, διότι σας κουράζουν ή σας δυσκολεύουν στο περπάτημα, επιλέξτε ένα ζευγάρι ανατομικά πέδιλα με χαμηλό τακούνι που κυκλοφορούν σε εξίσου κομψά και θηλυκά σχέδια.

Το ύψος του τακουνιού κυμαίνεται από τα πολύ χαμηλά, 2 πόντοι μέχρι τα ελαφρώς ψηλά που φτάνουν τους 6-7 πόντους. Το πάχος του τακουνιού συνήθως είναι χοντρό, αλλά υπάρχουν και πέδιλα με kitten heels (μικροσκοπικά λεπτά τακούνια) ή τύπου πλατφόρμας τακούνι.

Το πέδιλο με χαμηλό τακούνι είναι ιδανικό τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για επίσημες εκδηλώσεις. Επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο για την περίσταση και το ντύσιμο σας και θα τραβήξετε τα βλέμματα.

Χαμηλό γυναικείο πέδιλο με χοντρό χαμηλό τακούνι διακοσμημένο με πέρλες
Πέδιλα χαμηλό τακούνι μπλε
 
Νουντ σουέτ πέδιλο με χοντρό χαμηλό τακούνι 
Πέδιλα με χαμηλό τακούνι μπεζ suede

Πέδιλα με χοντρό τακούνι:

Το χοντρό τακούνι αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές τα τελευταία χρόνια. Είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα έχει πιο σταθερό πάτημα από το λεπτό τακούνι και κάνει το περπάτημα πιο ξεκούραστο.

Nude πέδιλα από δέρμα με λουράκι που δένει στον αστράγαλο 

Ψηλοτάκουνο πέδιλο με χοντρό τακούνι σε ροζ χρώμα
Πέδιλα Ροζ Laura Mode

Μπλε ψηλοτάκουνα πέδιλα suede
Ταμπά χρυσό πέδιλο με χοντρό τακούνι από δέρμα

Βραδυνά πέδιλα:

Τα βραδυνά πέδιλα είναι συνήθως ψηλοτάκουνα με λεπτό τακούνι, στολισμένα με κοσμήματα όπως πέρλες, στρας, glitter και μεταλλικά στοιχεία. Τα πιο δημοφιλή είναι τα νουντ και τα μαύρα πέδιλα που συνδυάζονται εύκολα με όλα τα χρώματα. Ωστόσο, στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε ένα σωρό διαφορετικούς χρωματισμούς όπως φούξια, μπλε ηλεκτρίκ, κίτρινα, κόκκινα κλπ.

Συνδυάστε το με φόρεμα, φούστα, σορτσάκι ή παντελόνι και δημιουργήστε κομψά και άκρως θηλυκά σύνολα για τις βραδινές σας εξόδους.

Μαύρο πέδιλο με στρας 
Σουέτ μαύρο πέδιλο με μπαρέτα σχέδιο 
Μπεζ πέδιλο με χοντρό ψηλό τακούνι και λουράκι στον αστράγαλο 
Μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο με στρας 

 Πέδιλα Γυναικεία Ροζ με στρας λεπτομέρεια

Αναρτήθηκε στις

THIS WEEK’S FASHION FINDS

THIS WEEK'S FASHION FINDS

THIS WEEK’S FASHION FINDS

THIS WEEK’S FASHION FINDS. Whether you’re looking for the perfect classic or just a quick wardrobe fix, we guide you to the best steals right now. Check out this week’s edit.


 

Ελληνικής κατασκευής γυναικείες πλατφόρμες, από ύφασμα άριστης ποιότητας jean. Διαθέτουν εσωτερικό μαλακό δερμάτινο πάτο ραμμένο με την σόλα για καλύτερο κράτημα. Έχουν ελαφριά σόλα για άνεση στους καλοκαιρινούς περιπάτους σας. Το δέσιμο στον αστράγαλο είναι με ρυθμιζόμενο λουράκι για καλύτερη εφαρμογή σε όλα τα πόδια. Στυλάτα και ποιοτικά παπούτσια για άνετες εμφανίσεις .  Συνδυάζονται εύκολα με κάθε ενδυματολογική σας επιλογή και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας .

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Αναρτήθηκε στις

Οι θερινές εκπτώσεις είναι γεγονός

Οι θερινές εκπτώσεις είναι γεγονός

Οι θερινές εκπτώσεις είναι γεγονός

Οι θερινές εκπτώσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες: μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε οικονομία ιδίως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και είναι μάλλον ο πιο έξυπνος τρόπος για να κάνουμε αγορές. Χρειάζεται βέβαια και σύνεση. Να τι μπορείτε να κάνετε.

1. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας – ξέρετε τα γούστα σας, μπορείτε να υπολογίσετε την ανάπτυξη των παιδιών σας, επομένως οι εκπτώσεις είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να αγοράσετε σε καλή τιμή κάποια είδη που θα χρειαστείτε την επόμενη χρονιά.

2. Προτού βγείτε στα μαγαζιά, ελέγξτε την γκαρνταρόμπα σας! Ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες; Φτιάξτε μια λίστα, και υποσχεθείτε στον εαυτό σας να ψωνίσετε μόνο τα απαραίτητα.

3. Όταν ελέγχετε την γκαρνταρόμπα σας μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν σας λείπει τίποτα. Μερικές φορές μάλιστα καταφέρνετε να αξιοποιήσετε με έξυπνο τρόπο κάποια ξεχασμένα ρούχα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ευρηματικότητα και μερικά υπέροχα και οικονομικά αξεσουάρ.

4. Και τι γίνεται με τις παρορμητικές αγορές; Ο κανόνας λοιπόν είναι ο εξής: Φυσικά και μπορείτε να αγοράσετε κάτι που αναζητούσατε χρόνια τώρα εάν μάλιστα πετύχατε λαυράκι, δηλαδή εάν είναι το τελευταίο κομμάτι, στο αγαπημένο σας χρώμα και ακριβώς στο νούμερο σας. Άλλωστε υπάρχει και ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Ακολουθήστε λοιπόν το ένστικτό σας. Και αν εξακολουθείτε να το σκέφτεστε και να ανησυχείτε μήπως το πάρει κάποιος άλλος, επειδή είναι το τελευταίο κομμάτι και ποιος ξέρει αν θα ξαναβρείτε ποτέ το ίδιο, επιστρέψτε γρήγορα στο σημείο όπου το αφήσατε και αγοράστε το.

5. Μην ξεχνάτε τις ηλεκτρονικές εκπτώσεις! Υπολογίστε προσεκτικά τα μεγέθη των μελών της οικογένειάς σας, και ελέγξτε τις πολιτικές επιστροφών πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά. Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να είναι απολύτως ασφαλείς. Εφόσον μπορείτε να στείλετε πίσω αυτό που αγοράσατε, αξίζει η δοκιμή. Οι εκπτώσεις στο Διαδίκτυο μπορεί να ανέρχονται έως και στο 60% της αρχικής τιμής!

6. Υπάρχουν βέβαια και τα κουπόνια που σας στέλνουν στο σπίτι. Προγραμματίστε λοιπόν τις αγορές σας.

7. Αν είστε πραγματικά έξυπνη, αναζητήστε έξυπνους τρόπους για να φροντίζετε τα νέα σας αποκτήματα και περιηγηθείτε στις σελίδες μας γιατί εδώ οι προσφορές είναι αναρίθμητες.

 

Αναρτήθηκε στις

10 εντυπωσιακές καλοκαιρινές πλατφόρμες για κάθε περίσταση

10 εντυπωσιακές καλοκαιρινές πλατφόρμες για κάθε περίσταση

10 εντυπωσιακές καλοκαιρινές πλατφόρμες για κάθε περίσταση

10 εντυπωσιακές καλοκαιρινές πλατφόρμες για κάθε περίσταση. Οι πλατφόρμες αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και άνετα θηλυκά παπούτσια που προσθέτουν ύψος σε μια γυναίκα χωρίς να την κουράζουν. Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Χρώματα, σχέδια, μεγέθη που ποικίλλουν σε κάθε εταιρεία και κυκλοφορούν όλο το χρόνο.

 Από τις απλές και χαμηλές πλατφόρμες με το μικρό ενιαίο τακούνι μέχρι τις πολύ ψηλές. Υπάρχουν τόσα σχέδια που σίγουρα θα βρείτε το καταλληλότερο για εσάς. Επιλέξτε ανάμεσα σε καλοκαιρινά, πρωινά ή βραδινά σχέδια και ολοκληρώστε κάθε σας εμφάνιση.

Οι πλατφόρμες εσπαντρίγιες είναι επίσης μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Τα ζευγάρια των γυναικείων αυτών παπουτσιών είναι συνήθως πιο casual και ιδανικά για καθημερινές ή χαλαρές δραστηριότητες.

Υπάρχουν βέβαια και οι επίσης κομψές αλλά πιο βραδινές επιλογές πλατφόρμας που μπορούν να φορεθούν σε μια βραδινή ή επίσημη έξοδο, ακόμη και σε έναν γάμο ή βάπτιση.

Τα βραδινά σχέδια πλατφόρμας έχουν συνήθως διακοσμημένα με στρας, γκλίτερ και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Αντιθέτως τα πιο casual σχέδια πλατφόρμας μπορεί να έχουν τακούνι από σχοινί, φελλό, ξύλο κλπ.

Ακολουθούν 10 εντυπωσιακές επώνυμες και φθηνές καλοκαιρινές πλατφόρμες για να πάρετε ιδέες.

Για τις γυναίκες που ψάχνουν ένα χαμηλό σε ύψος θηλυκό παπούτσι που να είναι κομψό, αλλά ξεκούραστο, ιδανική επιλογή αποτελεί η χαμηλή πλατφόρμα. Τα σχέδια της μπορεί να είναι τόσο πρωινά, όσο και βραδινά, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Ιδανική επιλογή που μπορεί να φορεθεί στις βόλτες σας, το γραφείο, στην βραδινή ή επίσημη έξοδο σας. Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα ρούχα και προσδίδει άνεση και κομψότητα στο ντύσιμο σας.

Πλατφόρμα Μπεζ/Χρυσό

 

 

 

 

 

 

Lola Canales Ανατομικές Πλατφόρμες multicolor

Lola Canales Ανατομικές Πλατφόρμες multicolor

Πλατφόρμες εσπαντρίγιες:

Οι εσπαντρίγιες είναι το είδος του παπουτσιού που κυκλοφορεί το καλοκαίρι πιο πολύ. Με σόλα από χοντρό μπεζ σκοινί και με σόλα απο καραβόπανο που ολοκληρώνει το παπούτσι. Μπορούν να είναι τόσο φλατ, όσο και με τακούνι τύπου πλατφόρμας..

Λόγω της ύπαρξης του σχοινιού στο τακούνι της πλαφτόρμας εσπαντρίγιας, το στυλ αυτού του είδους παπουτσιού είναι πιο casual. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα και να δημιουργήσει εκπληκτικά σύνολα για τις πρωινές δραστηριότητες, τα ψώνια, το σχολείο, αλλά και το γραφείο, ανάλογα πάντα με το στυλ της ένδυσης σας.

Εσπαντρίγιες Πλατφόρμες μπρονζέ Blondie

 

Γυναικείες Πλατφόρμες Jeans μπεζ Κιπουρ
Εσπαντρίγιες Πλατφόρμες Jeans μπεζ Κιπουρ

 

Τα χρώματα και τα σχέδια στις καλοκαιρινές πλατφόρμες είναι πάρα πολλά. Ακολουθούν μερικές όμορφες προτάσεις σε φανταστικές φθηνές καλοκαιρινές πλατφόρμες.

Γαλάζια δερμάτινη πλατφόρμα

Γυναικείες Καφέ πλατφόρμες

Λευκή περλέ πλατφόρμα

 

 

 

 

 

 

 

 

Δερμάτινες Πλατφόρμες Παντόφλες Λευκό
Δερμάτινες Πλατφόρμες Παντόφλες Λευκό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δερμάτινες Γυναικείες Πλατφόρμες Χρυσές
Δερμάτινες Γυναικείες Πλατφόρμες Χρυσές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

 

Αναρτήθηκε στις

Five ways to dressed up

Five ways to dressed up
Five ways to dressed up. Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών πριν από ένα ραντεβού πάντα λένε “Δεν έχω τίποτα στην ντουλάπα μου”. Η μόδα φέρνει τα πάνω-κάτω, μα δεν είναι απαραίτητο και να την ακολουθούμε. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για το πώς να ντυθείτε σωστά, σε 5 ξεχωριστές περιπτώσεις της ζωής…

Σε συνέντευξη για δουλειά ή κάποιο επαγγελματικό δείπνο, το ντύσιμο να είναι σε γενικές γραμμές αυστηρό και κομψό. Κι αυτό μας οδηγεί στην επιλογή της pencil φούστας ή στο παντελόνι με τσάκιση. Το κατάλληλο παπούτσι είναι η χαμηλή γόβα.

Σε ένα γάμο ή βάφτιση παλιότερα συμβούλευαν οι εκάστοτε στιλίστες διάφορα. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Tο μόνο που θα προσέξουμε είναι η ώρα της εκδήλωσης για να φορέσουμε το κατάλληλο ρούχο. Για παράδειγμα το πρωί δεν μπορούμε να φορέσουμε παγιέτα ή χάντρα με φανταχτερό πέδιλο. Μπορούμε να επιλέξουμε μονόχρωμο βαμβακερό φόρεμα για το πρωί με ένα υπέροχο πέδιλο, ή το φλοράλ με το κλασικό υπέροχο πέδιλο.

Μια νύχτα στο θέατρο ή σινεμά τα τζιν και τα t-shirt … πηγαίνουν σινεμά και θέατρο! Σήμερα, δύσκολα θα συναντήσετε νέα άτομα με άκρως επίσημη ένδυση στις παραστάσεις και το σινεμά! Φορέστε ένα τζιν χωρίς σκισίματα, μια μακριά πουκαμίσα και τα δερμάτινα σανδάλια σας!

Cocktail πάρτι εάν πρέπει να πάτε σε ένα cocktail πάρτι τότε το ντύσιμό σας μπορεί να είναι casual. Με άλλα λόγια, πολλές γυναίκες φορούν, είτε τζιν με πλατφόρμες, είτε ένα ανάλαφρο βαμβακερό φόρεμα. Ωστόσο, εάν το πάρτι είναι πιο «λαμπερό», πείτε «όχι» στις παραπάνω επιλογές. Δώστε βάση στα υπέροχα εξώπλατα φορέματα, τα πολύχρωμα αξεσουάρ και τα υπέροχα πέδιλα.

Βραδινό γεύμα στο πρώτο ραντεβού ίσως, πρέπει να αφήσετε τα κοντά φορέματα και τα ψηλοτάκουνα στην ντουλάπα σας! Εάν το βραδινό γεύμα είναι σε ένα νεανικό μαγαζί με πίτσα, τότε προτιμήστε τα πιο άνετα ρούχα. Ρούχα όπως είναι ένα skinny jean ή κολάν. Συνδυάστε τα με σανδάλια και ένα πουκάμισο με φαρδιά ζώνη. Έτσι θα καταφέρετε να «κλέψετε» τις εντυπώσεις. Όσον αφορά τα παπούτσια, φορέστε χαμηλά τακούνια…

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς!!!

 

Αναρτήθηκε στις

Παιδική μόδα Καλοκαίρι 2018

Παιδική μόδα Καλοκαίρι 2018
Παιδική μόδα Καλοκαίρι 2018. Η παιδική μόδα του 2018 δροσερή και γεμάτη χρώμα. Οι τελευταίες τάσεις για τα νεαρά fashion icons. Με prints, γκλιντερ, δαντέλα, χρώμα και αξεσουάρ επάνω τους. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως το φλοράλ στοιχείο είναι αυτό που επικρατεί. Λουλούδια κάθε λογής, βρίσκονται σε πουκάμισα, παντελόνια, μπλούζες και καπέλα. Είναι το μοτίβο που κάνει τη διαφορά φέτος.

Εκτός από τα σχέδια λουλουδιών όμως, στη μόδα είναι και το καρό, ή το πουά, τα εμπριμέ, και πάντα σε έντονα, καλοκαιρινά χρώματα. Βρίσκονται πάνω σε φρου- φρου, πιέτες, παντελόνια, σορτσάκια, φούστες, φορέματα, πουκάμισα. Και σε αξεσουάρ, όπως κορδέλες, καπέλα, γυαλιά ηλίου, μπαντάνες.

Μόλις ανοίξει ο καιρός το παραδοσιακό θα συνδεθεί με το επίκαιρο, καθώς ο σχεδιασμός των ρούχων θα είναι vintage με prints. Που θα εκφράζουν καλοκαιρινά μηνύματα, θα έχουν έντονα χρώματα, με μοντέρνα μοτίβα. Φρέσκα, καλοκαιρινά θέματα θα στολίζουν τα παιδικά ρούχα τους επόμενους μήνες, με εικόνες φρούτων, παγωτών, γυαλιών ηλίου, γρανιτών, φύλλων, λουλουδιών. Οποιοδήποτε σχέδιο (και κυρίως logo ή print) έχει καλοκαιρινό μήνυμα είναι στους καταλόγους των φετινών παιδικών trend. Καθότι επιστρέφει το vintage, επιβάλλονται τα σχέδια μιας άλλης εποχής.

 

Ιδέες για να ξεχωρίσει το παιδί σας:

  1. Πουκάμισο καρό και τζιν παντελόνι με σκισίματα, με καπέλο με καλοκαιρινό print και αθλητικά παπούτσια για το αγόρι μας.
  2. Άσπρο φόρεμα με floral μοτίβο, άσπρη κορδέλα στα μαλλιά και πέδιλα για το κορίτσι μας.
  3. Φούστα φρου- φρου με μπλουζάκι με καλοκαιρινή φωτογραφία και μπαντάνα στα μαλλιά και σανδάλι για το κορίτσι μας.
  4. Vintage φόρεμα φλοράλ με κορδέλα στα μαλλιά και σανδάλια για το κορίτσι μας.
  5. Καρό πουκάμισο με γιακά και τζιν παντελόνι με πάνινα παπούτσια για το αγόρι μας.
  6. Άσπρο, καλοκαιρινό φόρεμα με φλοράλ ζώνη και φλοράλ παπούτσια για το κορίτσι μας.
  7. Τζιν παντελόνι με πουά πουκάμισο και πέδιλα για το αγόρι μας.
Αναρτήθηκε στις

Προτάσεις για τον άντρα!

Προτάσεις για τον άντρα! Παπούτσια που μπορείς να φοράς στην δουλειά σου.

Προτάσεις για τον άντρα!

Προτάσεις για τον άντρα! Παπούτσια που μπορείς να φοράς στην δουλειά σουΠροετοιμάζεσαι για να πας για να δώσεις συνέντευξη σε μια δουλειά που σε ενδιαφέρει. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για τις απαντήσεις που θα δώσεις, την στάση του σώματος που πρέπει να κρατήσεις μα πρέπει να κοιτάξεις και τα κατάλληλα ρούχα. Παπούτσια κοίταξες; Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες πολύ όμορφες κατάλληλες ιδέες για το επαγγελματικό σου outfit. Πίστεψέ με σε σκανάρουν από την κορυφή έως τα νύχια. Και συνήθως το λάθος όλων είναι στα παπούτσια γιατί δεν φαντάζονται ότι θα φτάσει το μάτι μέχρι εκεί. Λάθος …Μέγα λάθος!!!

Καλώς ή κακώς η προσοχή στη λεπτομέρεια μετρά και θα πρέπει να γνωρίζεις τι είδους παπούτσια πρέπει να φοράς στη δουλειά. Τα casual πρέπει να είναι ένα παπούτσι που θα σκεφτείς όταν μιλάμε για δουλειά γραφείου και σημαντικές συναντήσεις. Είναι κομψό, επαγγελματικό και επιπλέον θα εντυπωσιάσει θετικά τους εργοδότες και συνεργάτες σου. Οι καλύτεροι τρόποι να το συνδυάσεις είναι με υφασμάτινο παντελόνι ή και κοστούμι.

Τα μοκασίνια απο την άλλη πρέπει να είναι το παπούτσι πασπαρτού, γιατί πραγματικά πάνε με τα πάντα. Οφείλεις να έχεις ένα ζευγάρι μοκασίνια στην ντουλάπα σου για τις ημέρες που πραγματικά δε μπορείς να βρεις τον σωστό συνδυασμό. Φόρεσε τα με t-shirt, πουκάμισο.

Και με τόση ποικιλία, πως κολλάνε τα sneakers  στην casual εμφάνιση μας; Πολύ απλά δεν φοράμε τα αθλητικά που φοράμε όταν γυμναζόμαστε, αλλά τα φανταστικά σχέδια που έχουν κατασκευάσει οι περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την μόδα στο ανδρικό παπούτσι. Χαρίζουν νεανικό στυλ και άνετη εμφάνιση για μια γρήγορη βόλτα στην αγορά, στον καφέ ή και για ποτό. Συνδυάζεται εύκολα με τζιν, υφασμάτινο ακόμη και βερμούδα.

Περιηγηθείτε στις σελίδες της ιστοσελίδας μας για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. www.italos.gr