Επιστροφές Χρημάτων

Επιστροφές Χρημάτων


Επιστροφές Χρημάτων – Μετά την παραλαβή των παπουτσιών μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση. Αυτό γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην σπάνια περίπτωση που δεν βρίσκετε κάτι άλλο για να το αλλάξετε, Ή δεν βρήκατε το νούμερο και το χρώμα που επιθυμούσατε στον ίδιο κωδικό τότε έχετε την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε διάστημα 10-14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας. Θα χρειαστεί να αναγράψετε επάνω στο δελτίο επιστροφής τα εξής στοιχεία:

1.ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού,
2.δικαιούχο αυτού και
3.την τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός

Τονίζουμε ότι σε αυτή την περίπτωση θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.(Τα οποία εξαρτώνται από την περιοχή στην οποία έχουν σταλεί τα παπούτσια).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση τηλεφωνήστε στο 2521 107838 από τις 09:00 έως τις 16:00 καθημερινά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε κάποιου είδους τάπητα). Ακόμα να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) μαζί με την απόδειξη αγοράς του.