Sale

Μποτάκια Ανδρικά Καφέ Il Mondo

19,99

SKU: I-AX2015BR Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Μποτάκια Ανδρικά Καφέ Il Mondo

Μποτάκια Ανδρικά Καφέ Il Mondo. Σε casual γραμμή ανδρικά μποτάκια της Ελληνικής εταιρείας il mondo , που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας προσφέροντας μεγάλη άνεση. Κατασκευασμένα απο άριστης ποιότητας τεχνόδερμα και με ζεστή υφασμάτινη εσωτερική επένδυση. Λόγω της διακριτικής του αισθητικής, μπορεί να φορεθεί και ως επίσημο αλλά και ως πιο casual υπόδημα. Σε συνδυασμό με την τιμή του, το κάνει ένα ακαταμάχητο ανδρικό παπούτσι για κάθε ηλικία. Φανταστικά και άνετα μποτάκια για την καθημερινότητα σας.

  • Brand: Il mondo
  • Υφασμάτινη ζεστή επένδυση εσωτερικά
  • Κορδόνια για τέλεια εφαρμογή
  • Αντιολισθητική τρακτερωτή σόλα
  • Ύψος μπότας 11 cm
  • Ύψος τακουνιού 3,5 cm

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Κάντε κλικ στο κουμπί για να ψωνίσετε το καλύτερο υπόδημα της σεζόν, με την εγγύηση της ποιότητας και της καλής τιμής. Μην αφήνετε την ευκαιρία να χαθεί αφού εγγυόμαστε για τις καλές τιμές και την ποιότητα που παίρνετε σε όλα τα υποδήματα μας. Αναζητώντας μέσα από τις σελίδες μας όλα τα προϊόντα ανά κατηγορία θα μπορέσετε να βρείτε είδη και νούμερα που σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν.

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 22 ευρώ.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , , ,