Πέδιλα Γυναικεία Ταμπά Χρυσά

Εντυπωσιάστε σε κάθε σας βήμα με τα γυναικεία πέδιλα του Ελληνικού brand Remake , από τεχνόδερμα κορυφαίας ποιότητας και μαλακό εσωτερικό πάτο που προσφέρει μεγάλη άνεση. Στην υπέροχη τριχρωμία του ταμπά, μπρονζέ και χρυσό και με δύο ρυθμιζόμενους τοκάδες για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια. Διαθέτει πολύ ελαφριά σόλα που μοιάζει με ξύλινη και έχει ύψος τακουνιού 12 cm με φιάπα μπροστά 4 cm , ώστε να εξισορροπεί το ύψος του. Υπέροχα παπούτσια εξαιρετικού design,ποιότητας και προσιτής τιμής για γυναίκες που λατρεύουν την μόδα.

  • Brand: Remake
  • Ύψος τακουνιού 12 cm
  • Φιάπα 4 cm

 

SKU: 6902121GO Κατηγορίες: , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Πέδιλα Γυναικεία Ταμπά Χρυσά

Πέδιλα Γυναικεία Ταμπά Χρυσά. Εντυπωσιάστε σε κάθε σας βήμα με τα γυναικεία πέδιλα του Ελληνικού brand Remake , από τεχνόδερμα κορυφαίας ποιότητας και μαλακό εσωτερικό πάτο που προσφέρει μεγάλη άνεση. Στην υπέροχη τριχρωμία του ταμπά, μπρονζέ και χρυσό και με δύο ρυθμιζόμενους τοκάδες για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια. Διαθέτει πολύ ελαφριά σόλα που μοιάζει με ξύλινη και έχει ύψος τακουνιού 12 cm με φιάπα μπροστά 4 cm , ώστε να εξισορροπεί το ύψος του. Υπέροχα παπούτσια εξαιρετικού design,ποιότητας και προσιτής τιμής για γυναίκες που λατρεύουν την μόδα.

Η εταιρεία μας φροντίζει να έχετε καλή ποιότητα σε προνομιακές τιμές ώστε να μπορείτε να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας, συμπληρώνουμε την κομψότητα και την άνεση επί ποδός.

  • Brand: Remake
  • Ύψος τακουνιού 12 cm
  • Φιάπα 4 cm

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,