Sale

Παιδικά Πέδιλα Μπρονζε Φιόγκος

21,59

Υπέροχα πέδιλα για κορίτσια σε μπρονζε απόχρωση της Ελληνικής εταιρείας Smart Kids, από τεχνόδερμα ιριδίζων εξαιρετικής ποιότητας στο επάνω μέρος. Διαθέτουν μαλακό εσωτερικό πάτο και σε συνδυασμό με την ευλύγιστη αντιολισθητική σόλα από Rubber υλικό προσφέρουν άνετο και σταθερό βάδισμα. Με ρυθμιζόμενο τοκά για να προσαρμόζεται καλύτερα σε όλα τα ποδαράκια. Ιδανικά πέδιλα για τις μικρές κυρίες που αγαπούν την προσεγμένη εμφάνιση.

  • Brand: Smart Kids
  • Ελληνικής Κατασκευής
  • Αντιολισθητική σόλα

 

SKU: Z-12-018BR Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Παιδικά Πέδιλα Μπρονζε Φιόγκος

Παιδικά Πέδιλα Μπρονζε Φιόγκος. Υπέροχα πέδιλα για κορίτσια σε μπρονζε απόχρωση της Ελληνικής εταιρείας Smart Kids, από τεχνόδερμα ιριδίζων εξαιρετικής ποιότητας στο επάνω μέρος. Διαθέτουν μαλακό εσωτερικό πάτο και σε συνδυασμό με την ευλύγιστη αντιολισθητική σόλα από Rubber υλικό προσφέρουν άνετο και σταθερό βάδισμα. Με ρυθμιζόμενο τοκά για να προσαρμόζεται καλύτερα σε όλα τα ποδαράκια. Ιδανικά πέδιλα για τις μικρές κυρίες που αγαπούν την προσεγμένη εμφάνιση.

  • Brand: Smart Kids
  • Ελληνικής Κατασκευής
  • Αντιολισθητική σόλα

Στον ΙΤΑΛΟ υπάρχουν πολλά σχέδια στα πεδιλάκια και σε πολύ καλές τιμές, αφού αναζητούμε την ποιότητα και την ευκολία στην καθημερινότητα μας. Παρέχοντας τα ιδανικά παπούτσια στις ιδανικότερες τιμές. Αγαπάμε το καλό παπούτσι και φροντίζουμε για όλους σας να έχετε το καλύτερο στην ντουλάπα σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,