Παιδικά Πέδιλα Γκρι Πράσινο

  • Ελληνικής Κατασκευής
  • Τρία αυτοκόλλητα για δέσιμο
  • Αντιολισθητική σόλα
SKU: S-JF227BG Κατηγορίες: , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Παιδικά Πέδιλα Γκρι Πράσινο

Παιδικά Πέδιλα Γκρι Πράσινο με μοντέρνες λεπτομέρειες. Κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα κι εσωτερική επένδυση που βοηθά το πόδι να αναπνέει. Φτιαγμένα με εσωτερικό μαλακό πάτο ανατομικού σχεδιασμού για μεγαλύτερη άνεση στο βάδισμα.  Διαθέτουν τρία ρυθμιζόμενα αυτοκόλλητα για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια, δύο στο κουτεπιέ και ένα στην φτέρνα του ποδιού.  Η ευλύγιστη αντιολισθητική σόλα βοηθά για σταθερό βάδισμα .

Πεδιλάκια που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και διευκολύνουν κάθε ενδυματολογική επιλογή. Η άνεση και η ευκολία του παπουτσιού αυτού δίνει την καθημερινή λύση σε όλες τις μαμάδες. Υπόδημα που εξυπηρετεί και βολεύει όλες τις στιλιστικές ενδύσεις απο βερμούδα έως και ένα μακρύ παντελόνι.

  • Ελληνικής Κατασκευής
  • Τρία αυτοκόλλητα για δέσιμο
  • Αντιολισθητική σόλα

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας. Βρείτε το ιδανικό ύψος τακουνιού για εσάς, επιλέγοντας κάποιο που θα είναι άνετο και ξεκούραστο για να το απολαύσετε και να το φορέσετε χωρίς να σκέφτεστε τον πόνο που θα σας προκαλέσει. Φανταστικά σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,