Πέδιλα Χρυσά λεοπάρ

Πέδιλα Χρυσά λεοπάρ. Υπέροχα πέδιλα για τα μικρά κορίτσια σε χρυσή απόχρωση.

  • Ελληνικής Κατασκευής
  • Ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο
  • Αντιολισθητική σόλα
SKU: C-8937GO Κατηγορίες: , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Πέδιλα Χρυσά λεοπάρ

Πέδιλα Χρυσά λεοπάρ. Υπέροχα πέδιλα για τα μικρά κορίτσια σε χρυσή απόχρωση. Κατασκευασμένα από τεχνόδερμα εξαιρετικής ποιότητας με λουράκι στο επάνω μέρος που δένει με αυτοκόλλητο.

Διαθέτουν μαλακό εσωτερικό πάτο και σε συνδυασμό με την ευλύγιστη αντιολισθητική σόλα από Rubber υλικό προσφέρουν άνετο και σταθερό βάδισμα. Με ένα αυτοκόλλητο που βοηθά να εφαρμόζει στο παιδικό ποδαράκι. Ιδανικά πέδιλα για τις λιλιπούτειες κυρίες που αγαπούν την προσεγμένη εμφάνιση. Τα παιδικά παπούτσια είναι συνυφασμένα με την μόδα της εποχής και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών. Διαθέσιμα και σε τρεις αποχρώσεις για να καλύπτουν όλα τα παιδικά γούστα. Οι τελευταίες τάσεις για τα νεαρά fashion icons. Με prints, γκλιντερ, δαντέλα, χρώμα και αξεσουάρ επάνω τους.

  • Ελληνικής Κατασκευής
  • Ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο
  • Αντιολισθητική σόλα

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας. Βρείτε το ιδανικό ύψος τακουνιού για εσάς, επιλέγοντας κάποιο που θα είναι άνετο και ξεκούραστο για να το απολαύσετε και να το φορέσετε χωρίς να σκέφτεστε τον πόνο που θα σας προκαλέσει. Φανταστικά σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , , , ,