Παιδικά Πέδιλα Λευκά Frozen

  • Εξωτερικά συνθετικό δέρμα
  • Ένα αυτοκόλλητο για εύκολη εφαρμογή
  • Αντιολισθητική σόλα
SKU: C-AB25-6WH Κατηγορίες: , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Παιδικά Πέδιλα Λευκό Frozen

Παιδικά Πέδιλα Λευκό Frozen. Πανέμορφα παιδικά Πέδιλα Frozen από την Disney για κορίτσια που αγαπάνε τις ηρωίδες του. Με όμορφο τύπωμα frozen, που προσφέρουν χαρούμενη διάθεση στις μικρές μας φίλες και συντροφεύουν τέλεια κάθε δραστηριότητά τους. Άνετο και κομψό πεδιλάκι με ευλύγιστη σόλα που βοηθά το περπάτημα του παιδιού σας.

 

  • Εξωτερικά συνθετικό δέρμα
  • Ένα αυτοκόλλητο για εύκολη εφαρμογή
  • Αντιολισθητική σόλα

Τα παιδικά παπούτσια είναι συνυφασμένα με την μόδα της εποχής και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών. Διαθέσιμα και σε δύο αποχρώσεις για να καλύπτουν όλα τα παιδικά γούστα. Οι τελευταίες τάσεις για τα νεαρά fashion icons. Με prints, γκλιντερ, δαντέλα, χρώμα και αξεσουάρ επάνω τους.

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας. Βρείτε το ιδανικό ύψος τακουνιού για εσάς, επιλέγοντας κάποιο που θα είναι άνετο και ξεκούραστο για να το απολαύσετε και να το φορέσετε χωρίς να σκέφτεστε τον πόνο που θα σας προκαλέσει. Φανταστικά σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , , , , ,