Sneakers με σόλα Πλατφόρμα Κάμελ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Sneakers με σόλα Πλατφόρμα Κάμελ

Sneakers με σόλα Πλατφόρμα Κάμελ του οίκου Mods Plus . Στιλάτα παπούτσια σχεδιασμένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας , που δημιουργούν στιλάτες εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.  Χρυσές λεπτομέρειες και κροκό τεχνόδερμα. Το μέγεθος είναι κανονικό. Στην εταιρεία μας φροντίζουμε για το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό. Η εταιρεία μας φροντίζει να έχετε καλή ποιότητα σε προνομιακές τιμές ώστε να μπορείτε να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας, συμπληρώνουμε την κομψότητα και την άνεση επί ποδός.

  • Brand: Mods Plus
  • Εξωτερικά συνθετικό δέρμα
  • Εσωτερικά υφασμάτινη επένδυση
  • Κορδόνια στο δέσιμο και φερμουάρ στο πλάι
  • Μαλακό εσωτερικό πέλμα για μεγαλύτερη άνεση
  • Ύψος σόλας πίσω 6 εκ. και μπροστά 1,5 εκ.

Στο italos.gr αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Τα sneakers δεν είναι πλέον μόνο για την ταραχώδη μετακίνηση σας, να κρύβονται κάτω από το γραφείο σας. Η καθημερινότητα χρειάζεται να είναι φωτεινότερη, πιο τολμηρή και όλα τα sneakers μπορούν να φορεθούν με χάρη και οτιδήποτε μέχρι τα τζιν και το αγαπημένο σας φούτερ (hoodie). Κάντε κλικ στο κουμπί για να ψωνίσετε το καλύτερο υπόδημα της σεζόν, με την εγγύηση της ποιότητας και της καλής τιμής.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,