Sale

Σανδάλια Μαύρα Il Mondo

15,99

Σανδάλια Μαύρα Il Mondo. Σε μαύρο μεταλλικό χρώμα από μαλακό συνθετικό δέρμα άριστης ποιότητας με υπέροχη λιτή γραμμή στο επάνω μέρος.

  • Brand: Il Mondo
  • Εξωτερικά  τεχνόδερμα
  • Ευλύγιστη και αντιολισθητική σόλα
  • Ύψος σόλας πίσω 2,5cm και 1,5cm μπροστά
SKU: I-108718BL Κατηγορίες: , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Σανδάλια Μαύρα Il Mondo

Σανδάλια Μαύρα Il Mondo. Σε μαύρο μεταλλικό χρώμα από μαλακό συνθετικό δέρμα άριστης ποιότητας με υπέροχη λιτή γραμμή στο επάνω μέρος. Έχει ρυθμιζόμενο λουράκι για να προσαρμόζεται σε όλα τα πόδια. Έχει δύο χιαστί λουράκια κλασικού τύπου για μίνιμαλ καλοκαιρινές εμφανίσεις. Έχει εύκαμπτη αντιολισθητική σόλα και αντι-ιδρωτική είναι κατάλληλα και για τις βραδυνές εντυπωσιακές εξόδους.

Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

  • Brand: Il Mondo
  • Εξωτερικά  τεχνόδερμα
  • Ευλύγιστη και αντιολισθητική σόλα
  • Ύψος σόλας πίσω 2,5cm και 1,5cm μπροστά

Γυναικεία Σανδάλια λέμε “Ναι!!!”. Λατρεύουμε τα τακούνια μας, αλλά σαν την άνεση που μας χαρίζουν τα σανδάλια τους μήνες του καλοκαιριού δεν συγκρίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαζόμαστε για την άνεση και το στυλ, αφού τα σανδάλια μας την παρέχουν στο έπακρο. Ιδανική λύση για μια επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο, για ταινία, για ψώνια, οπουδήποτε πιστεύουμε ότι το περπάτημα θα είναι πολύωρο και χρειαζόμαστε άνετα και κομψά παπούτσια.

Τα επίπεδα flip-flop σανδάλια συνήθως είναι τα πιο απλά και αυτά που προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση. Ταιριάζουν τέλεια με τα skinny (ή και τα κανονικά) jeans σας, με σορτσάκια, πουκαμίσες και αεράτα καλοκαιρινά φορεματάκια. Για τις πιο απαιτητικές της άνεσης αλλά χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην εμφάνιση τους υπάρχουν και ειδικά ανατομικά σανδάλια που συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά των σανδαλιών αλλά προσφέρουν επιπλέον άνεση στο περπάτημα!

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,