Παντόφλες μπλε λεοπαρ σαγιονάρα

  • Brand: Mitsuko
  • 1,5 cm

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Παντόφλες μπλε λεοπαρ σαγιονάρα

Παντόφλες μπλε λεοπαρ σαγιονάρα. Κατασκευασμένες από διογκωμένο PVC κατάλληλες για να μην γλιστρά το πόδι όταν βρέχεται. Πολύ καλές και ποιοτικές παντόφλες θαλάσσης.

Η ποιότητα της εταιρείας, την καθιστά στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των πελατών αφού ικανοποιεί στο μεγαλύτερο βαθμό τις απαιτήσεις τους. Υπέροχη παντόφλα για τα κορίτσια που αναζητούν δροσερά υποδήματα για το καλοκαίρι. Όμορφα σχέδια αποτυπωμένα στην σόλα τους.

Οι καλοκαιρινές σας εμφανίσεις θα αποκτήσουν κομψό και άνετο στυλ που θα θέλετε να τα φοράτε όλη μέρα. Φανταστικές και άνετες παντόφλες – σαγιονάρες για την βόλτα σας και την θάλασσα.

  • Brand: Mitsuko
  • 1,5 cm

Η εταιρεία μας φροντίζει να έχετε καλή ποιότητα σε προνομιακές τιμές ώστε να μπορείτε να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας, συμπληρώνουμε την κομψότητα και την άνεση επί ποδός. Οι καλοκαιρινές σας εμφανίσεις θα αποκτήσουν κομψό και άνετο στυλ που θα θέλετε να τα φοράτε όλη μέρα. Υποδήματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα από ένα φθαρμένο τζιν έως ένα σορτς.  Απαραίτητο παπούτσι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,