Sale

Πλατφόρμες γυναικείες Ατσαλί γκρι

14,99

Για θηλυκές εμφανίσεις γυναικεία πέδιλα – πλατφόρμες του Ελληνικού οίκου Blondie, σε περλέ ατσαλί απόχρωση από συνθετικό δέρμα άριστης ποιότητας και με μαλακό εσωτερικό πάτο για μεγαλύτερη άνεση στο βάδισμα. Με ενιαία σόλα διακοσμημένη με σχοινί και ύψος 12 cm με φιάπα μπροστά 3 cm, έτσι ώστε να αισθάνεστε ότι φοράτε πέδιλα με ύψος 9 cm. Παπούτσια εξαιρετικού desing και ποιότητας για τις γυναίκες που αγαπούν τις προσεγμένες εμφανίσεις.

  • Brand: Blondie
  • Υψος 12 εκ. και φιάπα 3 εκ.

 

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Πλατφόρμες γυναικείες Ατσαλί γκρι

Πλατφόρμες γυναικείες Ατσαλί γκρι. Για θηλυκές εμφανίσεις γυναικεία πέδιλα – πλατφόρμες του Ελληνικού οίκου Blondie, σε περλέ ατσαλί απόχρωση από συνθετικό δέρμα άριστης ποιότητας και με μαλακό εσωτερικό πάτο για μεγαλύτερη άνεση στο βάδισμα. Με ενιαία σόλα διακοσμημένη με σχοινί και ύψος 12 cm με φιάπα μπροστά 3 cm, έτσι ώστε να αισθάνεστε ότι φοράτε πέδιλα με ύψος 9 cm. Παπούτσια εξαιρετικού desing και ποιότητας για τις γυναίκες που αγαπούν τις προσεγμένες εμφανίσεις.

Στην εταιρεία μας, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

  • Brand: Blondie
  • Υψος 12 εκ. και φιάπα 3 εκ.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,