Παντόφλα Μαύρη flatform

Παντόφλα Μαύρη flatform. Άνετα και κομψά με ενιαία φόρμα flatform ύψους 9 cm και υπέροχο ρομαντικό σχέδιο στο κουντεπιέ.

  • Εξωτερικά τεχνόδερμα
  • 9 cm πίσω και 5cm μπροστά
  • Αντιολισθητική σόλα

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Παντόφλα Μαύρη flatform

Παντόφλα Μαύρη flatform. Άνετα και κομψά με ενιαία φόρμα flatform ύψους 9 cm και υπέροχο ρομαντικό σχέδιο στο κουντεπιέ. Έχουν αντιολισθητική σόλα και o εσωτερικός πάτος είναι ανατομικού σχεδιασμού για να προσφέρει ορθή στάση στο σώμα. Υπέροχη παντόφλα για τις γυναίκες που υποφέρουν από την ορθοστασία και το πολύωρο βάδισμα μα παράλληλα θέλουν να κερδίσουν έξτρα ύψος. Οι καλοκαιρινές σας εμφανίσεις θα αποκτήσουν κομψό και άνετο στυλ που θα θέλετε να τα φοράτε όλη μέρα.

  • Εξωτερικά τεχνόδερμα
  • 9 cm πίσω και 5cm μπροστά
  • Αντιολισθητική σόλα

Λατρεύουμε τα τακούνια μας, αλλά σαν την άνεση που μας χαρίζουν τα σανδάλια τους μήνες του καλοκαιριού δεν συγκρίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαζόμαστε για την άνεση και το στυλ, αφού τα σανδάλια μας την παρέχουν στο έπακρο. Ιδανική λύση για μια επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο, για ταινία, για ψώνια, οπουδήποτε πιστεύουμε ότι το περπάτημα θα είναι πολύωρο και χρειαζόμαστε άνετα και κομψά παπούτσια.

Ταιριάζουν τέλεια με τα skinny (ή και τα κανονικά) jeans σας, με σορτσάκια, πουκαμίσες και αεράτα καλοκαιρινά φορεματάκια. Για τις πιο απαιτητικές της άνεσης αλλά χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην εμφάνιση τους υπάρχουν και ειδικά ανατομικά σανδάλια που συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά των σανδαλιών αλλά προσφέρουν επιπλέον άνεση στο περπάτημα!

Η εταιρεία μας φροντίζει να έχετε καλή ποιότητα σε προνομιακές τιμές ώστε να μπορείτε να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας, συμπληρώνουμε την κομψότητα και την άνεση επί ποδός.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,