Sale

Παντόφλα μαύρη γυναικεία

14,99

  • Ανατομική παντόφλα
  • Ύψος πίσω 4 εκατοστά
  • Ύψος μπροστά 2 εκατοστά
SKU: S-185-3BL Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Παντόφλα μαύρη γυναικεία

Παντόφλα μαύρη γυναικεία. Κατασκευασμένα από μαλακό τεχνόδερμα πολύ καλής ποιότητας και μεταλλικό χρώμα. Έχουν μαλακό αφρώδες δερμάτινο εσωτερικό πάτο ανατομικού σχεδιασμού που βοηθά την σωστή στήριξη του σώματος. Ταυτόχρονα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απορροφά μέρος των κραδασμών που προκαλούνται κατά το βάδισμα. Διάτρητο σχέδιο στο κουντεπιε δίνει μια όμορφη πινελιά στην καθημερινότητα μας.

Με πολύ ελαφριά σόλα ύψους 4 cm, έχουν μαλακό πάτο για ξεκούραστους περιπάτους και ευλύγιστο για μεγαλύτερη άνεση. Παπούτσια τύπου παντόφλας για τις κυρίες που αναζητούν την ξεκούραστη εμφάνιση.

  • Ανατομική παντόφλα
  • Ύψος πίσω 4 εκατοστά
  • Ύψος μπροστά 2 εκατοστά

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας. Ιδανική λύση για μια επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο, για ταινία, για ψώνια, οπουδήποτε πιστεύουμε ότι το περπάτημα θα είναι πολύωρο και χρειαζόμαστε άνετα και κομψά παπούτσια.

 

Η εταιρεία μας φροντίζει να έχετε καλή ποιότητα σε προνομιακές τιμές ώστε να μπορείτε να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας, συμπληρώνουμε την κομψότητα και την άνεση επί ποδός.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,