Πέδιλα Γυναικεία Μαύρα Vizzano

Εντυπωσιακά γυναικεία πέδιλα σε μαύρο με χρυσό χρώμα του Βραζιλιάνικου οίκου Vizzano . Από suede άριστης ποιότητας και με αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ για σίγουρα και σταθερά βήματα . Διαθέτουν χοντρό τακούνι ύψους 13 cm με φιάπα μπροστά 4 cm για να εξισορροπεί το ύψος και να αισθάνεστε ότι φοράτε παπούτσια 9 cm . Εξαιρετικής κατασκευής πέδιλα που αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας και σφραγίζουν με μοναδική προσωπικότητα κάθε σας εμφάνιση.

  • Brand: Vizzano
  • Ύψος 13 cm, φιάπα 4 cm

 

SKU: 6305102BLK Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Πέδιλα Γυναικεία Μαύρα Vizzano

Πέδιλα Γυναικεία Μαύρα Vizzano. Εντυπωσιακά γυναικεία πέδιλα σε μαύρο με χρυσό χρώμα του Βραζιλιάνικου οίκου Vizzano . Από suede άριστης ποιότητας και με αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ για σίγουρα και σταθερά βήματα . Διαθέτουν χοντρό τακούνι ύψους 13 cm με φιάπα μπροστά 4 cm για να εξισορροπεί το ύψος και να αισθάνεστε ότι φοράτε παπούτσια 9 cm . Εξαιρετικής κατασκευής πέδιλα που αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας και σφραγίζουν με μοναδική προσωπικότητα κάθε σας εμφάνιση.

  • Brand: Vizzano
  • Ύψος 13 cm, φιάπα 4 cm

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,