Sale

Πέδιλα χαμηλό τακούνι μπεζ

14,99

Υπέροχα πέδιλα με μπαρέτα που κρατά σταθερό το πόδι κατά το βάδισμα και με διακόσμηση επάνω. Μια in -fashion πρόταση με θηλυκό σχέδιο που θα εντυπωσιάζει σε κάθε σας βήμα. Διαθέτουν σταθερό τετράγωνο τακούνι, με αποτέλεσμα το σταθερό και άνετο περπάτημα. Η έξτρα πινελιά στην μπαρέτα είναι οι διακοσμητικές πέρλες που του δίνουν παραπάνω αίγλη στο πέδιλο. Υποδήματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα από ένα φθαρμένο τζιν έως ένα κοκτέιλ φόρεμα.

  • Εξωτερικά συνθετικό suede άριστης ποιότητας
  • Πέρλες διακοσμητικά
  • Ύψος τακουνιού 6,5 cm

 

SKU: K-211166BE Κατηγορίες: , , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Πέδιλα χαμηλό τακούνι μπεζ

Πέδιλα χαμηλό τακούνι μπεζ. Υπέροχα πέδιλα με μπαρέτα που κρατά σταθερό το πόδι κατά το βάδισμα και με διακόσμηση επάνω. Μια in -fashion πρόταση με θηλυκό σχέδιο που θα εντυπωσιάζει σε κάθε σας βήμα. Διαθέτουν σταθερό τετράγωνο τακούνι, με αποτέλεσμα το σταθερό και άνετο περπάτημα. Η έξτρα πινελιά στην μπαρέτα είναι οι διακοσμητικές πέρλες που του δίνουν παραπάνω αίγλη στο πέδιλο. Υποδήματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα από ένα φθαρμένο τζιν έως ένα κοκτέιλ φόρεμα.

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

  • Εξωτερικά συνθετικό suede άριστης ποιότητας
  • Πέρλες διακοσμητικά
  • Ύψος τακουνιού 6,5 cm

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,