Γόβες μπλε Venini στιλέτο

Υπέροχες γόβες κλασικού τύπου και στυλ που χαρίζει άνεση κατά το περπάτημα. Μια in -fashion πρόταση με θηλυκό σχέδιο που θα εντυπωσιάζει σε κάθε σας βήμα. Διαθέτουν κλειστή μύτη και λεπτό τακούνι 8 εκατοστών, με αποτέλεσμα το άνετο περπάτημα. Υποδήματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα από ένα φθαρμένο τζιν έως ένα κοκτέιλ φόρεμα. Υπέροχες και θηλυκότατες γόβες για πολύωρες εξόδους. Η γραμμή τους είναι στενή, θα χρειαστείτε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

  • Brand: Venini
  • Εξωτερικά τεχνόδερμα
  • Ύψος τακουνιού 8 cm.

 

SKU: E-09873BU Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γόβες μπλε Venini στιλέτο

Γόβες μπλε Venini στιλέτο. Υπέροχες γόβες κλασικού τύπου και στυλ που χαρίζει άνεση κατά το περπάτημα. Μια in -fashion πρόταση με θηλυκό σχέδιο που θα εντυπωσιάζει σε κάθε σας βήμα. Διαθέτουν κλειστή μύτη και λεπτό τακούνι 8 εκατοστών, με αποτέλεσμα το άνετο περπάτημα. Υποδήματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα από ένα φθαρμένο τζιν έως ένα κοκτέιλ φόρεμα. Υπέροχες και θηλυκότατες γόβες για πολύωρες εξόδους. Η γραμμή τους είναι στενή, θα χρειαστείτε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

  • Brand: Venini
  • Εξωτερικά τεχνόδερμα
  • Ύψος τακουνιού 8 cm.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,