Γόβες Μαύρες Καστόρ

Κατασκευασμένα με πολύ καλό συνθετικό δέρμα και αντιολισθητική σόλα. Με κλειστή φτέρνα που κρατά τα πόδια σταθερά, με αποτέλεσμα το πιο άνετο βάδισμα. Κομψά χαμηλοτάκουνα παπούτσια που δημιουργούν στιλάτες εμφανίσεις. Κατάλληλο για τις κυρίες που θέλουν το χαμηλό και κομψό παπούτσι για τις εξόδους τους. Έχουν διακοσμητικό τοκά στο επάνω μέρος του παπουτσιού με λαμπερές πέτρες.

  • Συνθετικό καστόρ εξωτερικά
  • Τεχνόδερμα εσωτερικά
  • Σταθερό τακούνι ύψους 5,5 cm

 

SKU: C-1251BL Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γόβες Μαύρες Καστόρ

Γόβες Μαύρες Καστόρ Χαμηλοτάκουνες με ύψος τακουνιού 5,5 εκατοστών. Κατασκευασμένα με πολύ καλό συνθετικό δέρμα και αντιολισθητική σόλα. Με κλειστή φτέρνα που κρατά τα πόδια σταθερά, με αποτέλεσμα το πιο άνετο βάδισμα. Κομψά χαμηλοτάκουνα παπούτσια που δημιουργούν στιλάτες εμφανίσεις. Κατάλληλο για τις κυρίες που θέλουν το χαμηλό και κομψό παπούτσι για τις εξόδους τους. Έχουν διακοσμητικό τοκά στο επάνω μέρος του παπουτσιού με λαμπερές πέτρες.

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

  • Συνθετικό καστόρ εξωτερικά
  • Τεχνόδερμα εσωτερικά
  • Σταθερό τακούνι ύψους 5,5 cm

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,