Sale

Γυναικείες Σαγιονάρες Μαύρη Ζέβρα

3,19

Γυναικείες Σαγιονάρες Μαύρη Ζέβρα. Το απόλυτο υπόδημα του καλοκαιριού, άνετη παντόφλα τυπωμένη σε μαύρο χρώμα animal print.

  • Τυπωμένο σχέδιο
  • Αντιολισθητική σόλα
SKU: O-64000BL Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γυναικείες Σαγιονάρες Μαύρη Ζέβρα

Γυναικείες Σαγιονάρες Μαύρη Ζέβρα. Το απόλυτο υπόδημα του καλοκαιριού, άνετη παντόφλα τυπωμένη σε μαύρο χρώμα animal print. Άκρως καλοκαιρινά σχέδια με διάφορες λεπτομέρειες για να δημιουργείται ένα ρομαντικό καλοκαιρινό στυλ. Έχουν αντιολισθητικό πάτο που κρατά σταθερό το πόδι και δεν γλιστρά. Μοντέρνο και στιλάτο για τα κορίτσια που τους αρέσουν οι μοντέρνες γραμμές.

Υποδήματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα από ένα παντελονάκι έως ένα φορεματάκι. Ελαφρύ και άνετο αφού η σαγιονάρα είναι εδώ και πολλά χρόνια το άκρως καλοκαιρινό υπόδημα που εξυπηρετεί όλους φορώντας το καθημερινά. Απαραίτητο παπούτσι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και όχι μόνο αφού αποθηκεύεται σε πολύ μικρό χώρο και μπορεί να κουβαληθεί με ευκολία.

  • Τυπωμένο σχέδιο
  • Αντιολισθητική σόλα

Καλοκαιρινό outfit που πρέπει όλοι να έχουμε τις καλοκαιρινές ημέρες.  Αναγκαίο υπόδημα και για τις διακοπές σας! Όμορφα γυναικεία παπούτσια που προσφέρουν μεγάλη άνεση και συνδυάζονται με κάθε ενδυματολογική σας επιλογή. Φοριέται με μεγάλη άνεση και όλες τις ώρες του καλοκαιριού και δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ, από το σπίτι έως την παραλία.

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,