Sale

Γυναικεία Σανδάλια καφέ Crocodile

22,39

Ελληνικής Κατασκευής σανδάλια φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας τεχνόδερμα. Το λουράκι στον αστράγαλο είναι ρυθμιζόμενο για να προσαρμόζεται σε όλα τα πόδια.

  • Λουράκια άριστης ποιότητας τεχνόδερμα
  • Μαλακό εσωτερικό πέλμα
  • Αντιολισθητική σόλα

 

SKU: E-09247BR Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γυναικεία Σανδάλια καφέ Crocodile

Γυναικεία Σανδάλια καφέ Crocodile. Ελληνικής Κατασκευής σανδάλια φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας τεχνόδερμα. Το λουράκι στον αστράγαλο είναι ρυθμιζόμενο για να προσαρμόζεται σε όλα τα πόδια. Σανδάλια αρχαιοελληνικού στυλ που είναι αγαπητά από όλους, αφού είναι η πρώτη επιλογή στο καλοκαιρινό υπόδημα. Στολισμένα με χρυσά φυλλαράκια για να δίνουν έξτρα αίγλη στο πόδι σας.

Όμορφα παπούτσια που προσφέρουν μεγάλη άνεση και συνδυάζονται με κάθε ενδυματολογική σας επιλογή. Φοριέται με μεγάλη άνεση και όλες τις ώρες του καλοκαιριού. Σανδάλι απαραίτητο και στις καλοκαιρινές διακοπές. Στην εταιρεία μας, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας.

Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας. Αναζητήστε τα ομορφότερα σανδάλια στο κατάστημα μας, ποιότητα και προνομιακές τιμές σε όλα τα είδη μας!

  • Λουράκια άριστης ποιότητας τεχνόδερμα
  • Μαλακό εσωτερικό πέλμα
  • Αντιολισθητική σόλα

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,