Γυναικεία Πέδιλα Μπρονζε Γκλιντερ

Εξαιρετικής κατασκευής γυναικεία πέδιλα σε μπρονζε απόχρωση, από τεχνόδερμα άριστης ποιότητας και με αντιολισθητική σόλα με τακούνι 11 εκατοστών. Διαθέτει λουράκι κι ελαστικά δεσίματα για τέλεια εφαρμογή. Κομψά πέδιλα που είναι κατάλληλα για τις προσωπικές σας στιγμές που θέλετε να εντυπωσιάσετε λίγο παραπάνω φορώντας τα. Συνδυάζονται εύκολα ακόμα και με παντελόνι δημιουργώντας θηλυκές εμφανίσεις με ακαταμάχητη γοητεία.

  • Εξωτερικά τεχνόδερμα
  • Διακοσμημένες πέτρες
  • Ύψος 11 cm

 

SKU: E-07717BR Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γυναικεία Πέδιλα Μπρονζε Γκλιντερ

Γυναικεία Πέδιλα Μπρονζε Γκλιντερ. Εξαιρετικής κατασκευής γυναικεία πέδιλα σε μπρονζε απόχρωση, από τεχνόδερμα άριστης ποιότητας και με αντιολισθητική σόλα με τακούνι 11 εκατοστών. Διαθέτει λουράκι κι ελαστικά δεσίματα για τέλεια εφαρμογή. Κομψά πέδιλα που είναι κατάλληλα για τις προσωπικές σας στιγμές που θέλετε να εντυπωσιάσετε λίγο παραπάνω φορώντας τα. Συνδυάζονται εύκολα ακόμα και με παντελόνι δημιουργώντας θηλυκές εμφανίσεις με ακαταμάχητη γοητεία.

  • Εξωτερικά τεχνόδερμα
  • Διακοσμημένες πέτρες
  • Ύψος 11 cm

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,