Γυναικεία Πέδιλα Μαύρα Vizzano

Εξαιρετικής κατασκευής γυναικεία πέδιλα σε μαύρη απόχρωση του Βραζιλιάνικου οίκου Vizzano , από suede άριστης ποιότητας και με αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ που προσφέρει άνετο και σταθερό βάδισμα . Διαθέτουν τακούνι ύψους 10 cm και φερμουάρ πίσω στην φτέρνα για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή . Με 3 ρυθμιζόμενους τοκάδες για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια . Εντυπωσιακά παπούτσια που συνδυάζονται εύκολα και δημιουργούν θηλυκές εμφανίσεις με ακαταμάχητη γοητεία.

  • Brand: Vizzano
  • Ύψος 10 cm

 

SKU: 6302103BLK Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γυναικεία Πέδιλα Μαύρα Vizzano

Γυναικεία Πέδιλα Μαύρα Vizzano. Εξαιρετικής κατασκευής γυναικεία πέδιλα σε μαύρη απόχρωση του Βραζιλιάνικου οίκου Vizzano , από suede άριστης ποιότητας και με αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ που προσφέρει άνετο και σταθερό βάδισμα . Διαθέτουν τακούνι ύψους 10 cm και φερμουάρ πίσω στην φτέρνα για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή . Με 3 ρυθμιζόμενους τοκάδες για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια . Εντυπωσιακά παπούτσια που συνδυάζονται εύκολα και δημιουργούν θηλυκές εμφανίσεις με ακαταμάχητη γοητεία.

  • Brand: Vizzano
  • Ύψος 10 cm

Στον ΙΤΑΛΟ, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,