Γυναικεία Μοκασίνια Ατσαλί

Κατασκευασμένα από τεχνόδερμα με αναπνέων δερμάτινο αφρώδες εσωτερικό πάτο. Υπέροχα και στυλάτα casual ατσαλί χρώμα, με αντιολισθητική σόλα ύψους 3 cm για σίγουρα και σταθερά βήματα. Ελληνικής κατασκευής παπούτσια σχεδιασμένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, που δημιουργούν όμορφες εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Μπορούν να φορεθούν με τα περισσότερα ενδυματολογικά στυλ.

  • Εξωτερικά συνθετικό τεχνόδερμα
  • Ύψος σόλας 3 εκ.

 

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Γυναικεία Μοκασίνια Ατσαλί

Γυναικεία Μοκασίνια Ατσαλί. Κατασκευασμένα από τεχνόδερμα με αναπνέων δερμάτινο αφρώδες εσωτερικό πάτο. Υπέροχα και στυλάτα casual ατσαλί χρώμα, με αντιολισθητική σόλα ύψους 3 cm για σίγουρα και σταθερά βήματα. Ελληνικής κατασκευής παπούτσια σχεδιασμένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, που δημιουργούν όμορφες εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Μπορούν να φορεθούν με τα περισσότερα ενδυματολογικά στυλ.

  • Εξωτερικά συνθετικό τεχνόδερμα
  • Ύψος σόλας 3 εκ.

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , ,