Sale

Μαύρη Ζώνη με κύκλους Christy’s Axel.

11,99

  • Brand: Christy’s Axel
  • Υλικό τεχνόδερμα
  • Στιβαρή αγκράφα από ορείχαλκο
  • Πλάτος 3cm
SKU: KSL-1120BL Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Μαύρη Ζώνη με κύκλους Christy’s Axel.

Μαύρη Ζώνη με κύκλους Christy’s Axel. Φανταστική μαύρη ζώνη με χρυσό τοκά στο κούμπωμα που αναδεικνύει και συμπληρώνει το ντύσιμο κάθε γυναίκας. 

  • Brand: Christy’s Axel
  • Υλικό τεχνόδερμα
  • Στιβαρή αγκράφα από ορείχαλκο
  • Πλάτος 3cm

Πώς να φορέσεις μια γυναικεία ζώνη με ποικίλους τρόπους

Φαρδιές ή λεπτές, δερμάτινες ή μεταλλικές, σκέτες ή διακοσμημένες, οι γυναικείες ζώνες πάντα κλέβουν την παράσταση!

Η ζώνη αποτελεί ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με μία ποικιλία ενδυμάτων, από τα σακάκια και τα παλτό μέχρι και τα πουλόβερ. Μπορεί εύκολα να δώσει και ένα πιο elegant ύφος στα Βραδινά Φορέματα, τονίζοντας την περιοχή της μέσης, αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Για πολλές γυναίκες η σωστή ζώνη μπορεί να αναβαθμίσει εύκολα το στυλ αλλά και τη στάση του σώματος.

To italos.gr σου προτείνει νέες ιδέες για να φορέσεις τη ζώνη σου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ετοιμάσου να κλέψεις για ακόμη μια φορά την παράσταση με κάθε λεπτομέρεια του συνόλου σου!

Χρησιμοποίησε τη ζώνη προς όφελός σου!

Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις μία ζώνη είναι να τη φορέσεις ψηλά. Με τον τρόπο αυτό θα τονίσεις τη μέση σου και θα αναδείξεις τις εντυπωσιακές σου καμπύλες! Μια λεπτή ζώνη φοριέται ψηλά στη μέση, εκεί που είναι το στενότερο σημείο της και δημιουργεί στο μάτι την εντύπωση ενός καλοσμιλεμένου κορμού. Αν πάλι θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου και παράλληλα να κάνεις ένα statement με τη ζώνη σου, τότε επίλεξε μια ζώνη σε πιο παχύ μήκος με εντυπωσιακές λεπτομέρειες!

Ζώνη και εμπριμέ; Τόλμησέ το!

Πολλές έχουν στο μυαλό τους πως το εμπριμέ είναι από μόνο του αρκετά υπερβολικό. Κάποιες φορές, όντως το ρούχο μιλάει από μόνο του. Σε άλλες περιπτώσεις ωστόσο μία ζώνη μπορεί εύκολα να «εξομαλύνει» την ένταση του μοτίβου καθώς και τον όγκο που μπορεί να προσθέσει!

Τα μεγάλα και φαρδιά ρούχα πολλές φορές μπορούν να αδικήσουν τη γυναικεία σιλουέτα προσθέτοντας όγκο, επομένως ένας έξυπνος τρόπος είναι να προσθέσεις μία ζώνη! Αναζήτησε ανάμεσα στη συλλογή του italos.gr την ιδανική ζώνη και ετοιμάσου να απογειώσεις το πιο oversized σου ρούχο αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία!

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , ,