Sale

Μαύρη Ελαστική ζώνη με μεταλλική αγκράφα

12,99

  • Brand: Christy Axel
  • Μήκος : 85 εκατοστά με προοπτική ανοίγματος λόγω ελαστικότητας
  • Ανοίγη έως 120 εκατ.
  • Πλάτος 7,5 εκατοστά
  • Στιβαρή αγκράφα από μέταλλο
SKU: BE-9030BL Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Μαύρη Ελαστική ζώνη με μεταλλική αγκράφα

Μαύρη Ελαστική ζώνη με μεταλλική αγκράφα . Φανταστική μαύρη ελαστική ζώνη με μεταλλικό κούμπωμα συμπληρώνει και αναδεικνύει κάθε ντύσιμο. Η ζώνη είναι μία εύκαμπτη ταινία ή ιμάντας, συνήθως κατασκευασμένη από δέρμα ή σκληρό ύφασμα, και φοριέται γύρω από τη μέση. Μία ζώνη υποστηρίζει ένα παντελόνι ή άλλα είδη ένδυσης.

Γυναικείες Ζώνες Ανέδειξε τη σιλουέτα σου με φαρδιές γυναικείες ζώνες και λεπτά ζωνάκια και ζώνες αλυσίδες. Ένα πασπαρτού, απαραίτητο αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις με παντελόνια, φορέματα και πάνω από τις ζακέτες σου για ένα cool look!

  • Brand: Christy Axel
  • Μήκος : 85 εκατοστά με προοπτική ανοίγματος λόγω ελαστικότητας
  • Ανοίγη έως 120 εκατ.
  • Πλάτος 7,5 εκατοστά
  • Στιβαρή αγκράφα από μέταλλο

Πώς να φορέσεις μια γυναικεία ζώνη με ποικίλους τρόπους

Φαρδιές ή λεπτές, δερμάτινες ή μεταλλικές, σκέτες ή διακοσμημένες, οι γυναικείες ζώνες πάντα κλέβουν την παράσταση!

Η ζώνη αποτελεί ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με μία ποικιλία ενδυμάτων, από τα σακάκια και τα παλτό μέχρι και τα πουλόβερ. Μπορεί εύκολα να δώσει και ένα πιο elegant ύφος στα Βραδινά Φορέματα, τονίζοντας την περιοχή της μέσης, αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Για πολλές γυναίκες η σωστή ζώνη μπορεί να αναβαθμίσει εύκολα το στυλ αλλά και τη στάση του σώματος.

Χρησιμοποίησε τη ζώνη προς όφελός σου!

Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις μία ζώνη είναι να τη φορέσεις ψηλά. Με τον τρόπο αυτό θα τονίσεις τη μέση σου και θα αναδείξεις τις εντυπωσιακές σου καμπύλες! Μια λεπτή ζώνη φοριέται ψηλά στη μέση, εκεί που είναι το στενότερο σημείο της και δημιουργεί στο μάτι την εντύπωση ενός καλοσμιλεμένου κορμού. Αν πάλι θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου και παράλληλα να κάνεις ένα statement με τη ζώνη σου, τότε επίλεξε μια ζώνη σε πιο παχύ μήκος με εντυπωσιακές λεπτομέρειες!

Glamour στα casual look

Οι oversized μπλούζες – tops δεν φεύγουν ποτέ απ’ την μόδα! Οι γυναίκες λατρεύουν τα κομμάτια που τους χαρίζουν έναν συνδυασμό άνεσης και στυλ. Καθώς βλέπουμε μία επιστροφή στο πιο glam casual look, μπορείς ιδανικά να φορέσεις την ζώνη σου με τόσο χύμα μπλουζάκια συνδυαστικά με το αγαπημένο σου τζιν. Βρες την ζώνη που σου ταιριάζει περισσότερο και πέτυχε ένα μοντέρνο, casual και ταυτόχρονα chic συνδυασμό, που θα απογειώσει την εμφάνισή σου!

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθέσιμα νούμερα