Sale

Δερμάτινα Μποτάκια Ταμπά Oxford

29,99

Σε δυναμικό στυλ ανδρικά μποτάκια σε ταμπά απόχρωση, από πολύ μαλακό γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής. Με κορδόνια για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια. Εσωτερικά έχει επένδυση από γνήσιο δέρμα για ακόμη καλύτερη αναπνοή του ποδιού. Σε κλασικό ύφος παπούτσια για τους άνδρες που αγαπούν τις εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις
  • Δερμάτινο εξωτερικά
  • Τύπου Oxford
  • Κορδόνια για τέλεια εφαρμογή

 

SKU: GS5346TA Κατηγορίες: ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Δερμάτινα Μποτάκια Ταμπά Oxford

Δερμάτινα Μποτάκια Ταμπά Oxford. Σε δυναμικό στυλ ανδρικά μποτάκια σε ταμπά απόχρωση, από πολύ μαλακό γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής. Με κορδόνια για τέλεια εφαρμογή σε όλα τα πόδια. Εσωτερικά έχει επένδυση από γνήσιο δέρμα για ακόμη καλύτερη αναπνοή του ποδιού. Σε κλασικό ύφος παπούτσια για τους άνδρες που αγαπούν τις εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις .
  • Δερμάτινο εξωτερικά
  • Τύπου Oxford
  • Κορδόνια για τέλεια εφαρμογή

Παπούτσια που σφραγίζουν με μοναδική προσωπικότητα κάθε σας εμφάνιση, για να δώσουν έναν τόνο χαλαρής κομψότητας σε κάθε άνδρα που αγαπά το δυναμικό και ταυτόχρονα άνετο λουκ.

Άνετα μποτάκια που αποτελούν την ιδανική επιλογή για κομψές εμφανίσεις όλη την διάρκεια της ημέρας χάρη στο διαχρονικό στυλ τους . Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , , ,