Δερμάτινα Παπούτσια Καφέ Ανδρικά

Για δυναμικές εμφανίσεις ανδρικά loafers παπούτσια χωρίς κορδόνια σε σκούρο καφέ απόχρωση του Ελληνικού οίκου Gale, από μαλακό γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Εσωτερικά έχουν υφασμάτινη επένδυση για πιο φυσική αίσθηση και πάτο ανατομικού σχεδιασμού. Σε συνδυασμό με την ευλύγιστη, αντιολισθητική σόλα (ραμμένη με το επάνω μέρος ) προσφέρουν μεγάλη άνεση και σταθερότητα κατά το βάδισμα. Άριστης ποιότητας δερμάτινα παπούτσια με διαχρονικά brogue στοιχεία που δίνουν έναν αέρα ανανέωσης και απογειώνουν τις εμφανίσεις σας δημιουργώντας ακαταμάχητο στυλ .

SKU: 300023BRO Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , , ,

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή

Δερμάτινα Παπούτσια Καφέ Ανδρικά

Δερμάτινα Παπούτσια Καφέ Ανδρικά. Για δυναμικές εμφανίσεις ανδρικά loafers παπούτσια χωρίς κορδόνια σε σκούρο καφέ απόχρωση του Ελληνικού οίκου Gale, από μαλακό γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Εσωτερικά έχουν υφασμάτινη επένδυση για πιο φυσική αίσθηση και πάτο ανατομικού σχεδιασμού. Σε συνδυασμό με την ευλύγιστη, αντιολισθητική σόλα (ραμμένη με το επάνω μέρος ) προσφέρουν μεγάλη άνεση και σταθερότητα κατά το βάδισμα. Άριστης ποιότητας δερμάτινα παπούτσια με διαχρονικά brogue στοιχεία που δίνουν έναν αέρα ανανέωσης και απογειώνουν τις εμφανίσεις σας δημιουργώντας ακαταμάχητο στυλ .

Στο italos.gr, αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , , ,