2 τάσεις παπουτσιών που έχουν γίνει μόδα

2 τάσεις παπουτσιών που έχουν γίνει μόδα

2 τάσεις παπουτσιών που έχουν γίνει μόδα

2 τάσεις παπουτσιών που έχουν γίνει μόδα. Δεν υπάρχει fashion report για αυτό το καλοκαίρι που να μην έχει κάνει λόγο για τις συγκεκριμένες τάσεις της μόδας στα παπούτσια. Είναι hot, είναι ιδιαίτερες, είναι και εύκολες να υιοθετηθούν στην καθημερινότητά μας. Σε απίθανα χρώματα και σχέδια, στις ιδανικότερες τιμές για να μπορείς να τις αποκτήσεις.

ΜULES

Μετά από χρόνια και πάλι τα mules κάνουν δυνατό comeback. Και κρατήσου… αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο σέξυ! Τα παπούτσια σήμα κατατεθέν των ’90΄s φοριούνται από όλες πλέον μικρές ή μεγάλες. Πλατφόρμα ή flat, peep toe ή κλειστό, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα το στιλ σου!

Εσπαντρίγιες μόλις τις αντικρίσουμε στις βιτρίνες, αντιλαμβανόμαστε πως έφτασε καλοκαιράκι. Τις βρίσκουμε σε πολλά χρώματα και σχέδια είναι άνετες και πάνω από όλα οικονομικές. Τις προτείνουμε ανεπιφύλαχτα!  Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να αποκτήσετε το δικό σας fashion shoes και το καλοκαίρι θα εντυπωσιάσετε με τα βήματα σας! www.italos.gr πάντα κοντά σας και στα κοινωνικά δίκτυα facebook page: Italos.gr, instagram page: italosshoes

Share this post