Λατρεύουμε τα γυναικεία πέδιλα

Λατρεύουμε τα γυναικεία πέδιλα

Λατρεύουμε τα γυναικεία πέδιλα

Λατρεύουμε τα γυναικεία πέδιλα! Διανύουμε την νέα Ανοιξιάτικη – Καλοκαιρινή σεζόν και σας έχουμε τα ωραιότερα πέδιλα της αγοράς. Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα απαραίτητα κομμάτια ενός συνόλου και μάλιστα είναι το φετίχ που λατρεύουμε οι περισσότερες γυναίκες. Όλες μας έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην αγορά παπουτσιών και στην μεγάλη ποικιλία σχεδίων.  Αυτή τη σεζόν σας δείχνουμε τι καινούργιο προστάζει η μόδα και πάρτε ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις στις προσωπικές σας εξόδους ή υποχρεώσεις.

Τα υποδήματα που είναι διακοσμημένα με κορδόνια, κορδέλες και λουράκια που δένουν. Τα λεγόμενα Lace up, αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για την φετινή Άνοιξη / Καλοκαίρι. Πέδιλα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Το δέσιμο τόσο με κορδόνι, όσο και με δέρμα ή κορδέλα μπορεί να γίνεται είτε γύρω από τον αστράγαλο είτε πιο ψηλά στην γάμπα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τα λουράκια. Με κορυφαία επιλογή τα παπούτσια με λουράκι στον αστράγαλο.

Ενδιαφέρουσα επίσης επιλογή αποτελούν τα gladiator shoes που δένουν με λουράκια. Ομοίως υπάρχουν τα πέδιλα – μποτάκια, την ιδανική λύση για την γυναίκα που θέλει να είναι κομψή και λίγο ροκ στο στυλ του παπουτσιού. Τέλος, τα ίσια παπούτσια, πέδιλα με πληθώρα λουριών στη σειρά, είναι must για την εποχή. Τα λουράκια τους μπορεί να είναι μονόχρωμα ή πολύχρωμα, λεπτά ή χοντρά, δημιουργώντας έτσι αμέτρητα σχέδια για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.

Τα πολύ μικρά τακούνια που προσθέτουν ελάχιστο ύψος σε μια γυναίκα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Είναι εξίσου θηλυκά και εντυπωσιακά και είναι το απόλυτο must have  της σεζόν 2018. Φορέστε λοιπόν τα μικροσκοπικά αυτά χαριτωμένα τακούνια και εντυπωσιάστε τα πλήθη. Αν θέλετε ένα πιο λαμπερό και glamorous look, τότε αυτή είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που θα σας δώσει αυτό που ψάχνετε. Τα πέδιλα που είναι διακοσμημένα με glitter, στρας – swarovski και κοσμήματα είναι must για την εποχή. www.italos.gr

Share this post