Η μάχη της Γόβας: Μαύρη ή Nude;

Η μάχη της Γόβας: Μαύρη ή Nude;

Η μάχη της Γόβας: Μαύρη ή Nude;

Η μάχη της Γόβας: Μαύρη ή Nude; Λίγες φορές οι επιταγές της μόδας είναι τόσο ξεκάθαρες όσο είναι φέτος οι τάσεις για τις Γόβες 2015-2016! Οι γόβες λοιπόν που θα αγοράσετε φέτος πρέπει να είναι κλασσικές και μυτερές!

Σε κάθε περίπτωση οι γόβες είναι τα παπούτσια που μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε στυλ και ντύσιμο,  και να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίπτωση οπότε καταλαβαίνουμε εύκολα γιατί είναι τόσο σημαντικές για κάθε γκαρνταρόμπα. Μάλιστα, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και όλες ψάχνουμε το αξεσουάρ που θα αναδείξει τη βραδυνή μας εμφάνιση, οι γόβες είναι αυτές που μπορούν να απογειώσουν από ένα λαμπερό φόρεμα μέχρι ένα casual jean!

Στο italos.gr πιστεύουμε ότι οι γόβες που διαλέξαμε για τη φετινή σεζόν θα σας ενθουσιάσουν όχι μόνο για τα υπέροχα σχέδια και για την ποικιλία χρωμάτων, αλλά κυρίως για την ποιότητα και τις απίστευτες τιμές μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις μαύρες και nude γόβες που θα φορεθούν φέτος και μπορείτε να βρείτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή φυσικά και στο eshop μας:

 

Μαύρες Γόβες 

Γόβες  Μαύρες Γόβες Ψηλοτάκουνες  Γόβες Κλασσικές
 Τιμή 29,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 21,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 26,99€ – Πληροφορίες

 

 

Nude Γόβες

Γόβες Nude  Χαμηλοτάκουνες Γόβες Μπεζ-Nude  Κλασσικές Γόβες Nude
 Τιμή 19,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 19,99€ – Πληροφορίες

 

Γόβες (Απλά Υπέροχες)

Γόβες Λεοπάρ Ψηλοτάκουνες  Γόβες-Μποτάκια  Γόβες Κόκκινες
 Τιμή 33,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 33,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 29,99€ – Πληροφορίες

 

Δείτε όλη την collection με γόβες στο italos.gr

Share this post