Εσπαντρίγιες Άνοιξη-Καλοκαίρι

Εσπαντρίγιες Άνοιξη-Καλοκαίρι

Εσπαντρίγιες Άνοιξη-Καλοκαίρι

Εσπαντρίγιες Άνοιξη-Καλοκαίρι. Οι εσπαντρίγιες είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για αυτή την εποχή καθώς αφήνουν το πόδι δροσερό, τις φοράς χωρίς κάλτσες αλλά και συνδυάζονται υπέροχα με τα ανοιξιάτικα ρούχα μας. Ακόμα και ένα outfit το οποίο δεν είναι απόλυτα ανοιξιάτικο βοηθά να συνδυάσεις τέλεια τις εσπαντρίγιες. Ένα ζευγάρι παπούτσια έχει την «ιδιότητα» να το μετατρέπει και να προσδίδει έναν ανάλαφρο αέρα στην εμφάνιση μας.

Flatform εσπαντρίγιες, mule εσπαντρίγιες, εσπαντρίγιες – slides, πλατφόρμα – εσπαντρίγιεςεσπαντρίγιες με ανατομικό πάτο, κλασικές με κορδόνια ή ρυθμιζόμενο λουράκι, όπου μπορείς να βρεις σε διάφορα σχέδια, χρώματα. Μπορείς να τις συνδυάσεις κομψά στα casual looks και να αποτελέσουν το τελειωτικό outfit.

Σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Οι εσπαντρίγιες είναι ένα από τα αγαπημένα μας είδη παπουτσιών και το καλοκαίρι. Αφού πιάνουν λίγο χώρο στις αποσκευές και μπορείς να κουβαλήσεις πάνω από ένα ζευγάρια. Τα τέλεια παπούτσια για να έχετε και στην ντουλάπα σας αφού μπορείτε καθημερινά να φοράτε οπουδήποτε. Όχι μόνο είναι κομψές και μοντέρνες, αλλά η άνεση και η ευκολία τις καθιστούν ιδανικές για το αεροδρόμιο και κάθε είδους αναμονή. Οι διάσημες Ελληνίδες τις έχουν ήδη βγάλει από τις ντουλάπες τους και τις φοράνε.

Στον ΙΤΑΛΟ υπάρχουν πολλά σχέδια στις εσπαντρίγιες και σε πολύ καλές τιμές, αφού αναζητούμε την ποιότητα και την ευκολία στην καθημερινότητα μας. Παρέχοντας τα ιδανικά παπούτσια στις ιδανικότερες τιμές. Αγαπάμε το καλό παπούτσι και φροντίζουμε για όλους σας να έχετε το καλύτερο στην ντουλάπα σας.

 

Share this post