Γυναικεία Σανδάλια: Από την παραλία στην εκκλησία!

Γυναικεία Σανδάλια: Από την παραλία στην εκκλησία!

Γυναικεία Σανδάλια: Από την παραλία στην εκκλησία!

Γυναικεία Σανδάλια: Από την παραλία στην εκκλησία! Μήπως η παραπάνω φωτογραφία σας θυμίζει τα πόδια σας στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας; Τα ταλαιπωρημένα και πονεμένα πόδια είναι συχνό φαινόμενο για τις περισσότερες γυναίκες και για αυτό είναι τόσο σημαντικό να μπορείτε να βρείτε ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία σας προσφέρουν άνεση αλλά παράλληλα είναι μοδάτα και ομορφαίνουν εσάς και την καθημερινότητά σας.

Τα γυναικεία σανδάλια είναι αυτά που δίνουν τη λύση για τις περισσότερες γυναίκες. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη σανδαλιών ώστε κάθε φανατική της μόδας μπορεί να βρεί αυτό που ψάχνει χωρίς να θυσιάσει στο παραμικρό την άνεση και το στύλ της.

Τα επίπεδα flip-flop σανδάλια συνήθως είναι τα πιό απλά και αυτά που προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση και ταιριάζουν τέλεια με τα skinny (ή και τα κανονικά) jeans σας, με σορτσάκια, πουκαμίσες και αεράτα καλοκαιρινά φορεματάκια.

Για τις πιό απαιτητικές της άνεσης αλλά χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην εμφάνιση τους υπάρχουν και ειδικά ανατομικά σανδάλια που συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά των σανδαλιών αλλά προσφέρουν επιπλέον άνεση στο περπάτημα!

Η πραγματική γοητεία των σανδαλιών είναι σε κάθε περίπτωση ότι είναι το κατεξοχήν παπούτσι που έχει ταυτιστεί με το καλοκαίρι, τον ήλιο, την Ελλάδα και κυρίως μπορεί να φορεθεί από την παραλία μέχρι την εκκλησία!

Στο italos.gr τα σανδάλια είναι η αδυναμία μας. Κάθε σεζόν ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα σχέδια με γνόμωνα πάντα την άνεση και την οικονομία. Δείτε τα σανδάλια μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!

 

Γυναικεία Σανδάλια

Γυναικεία Σανδάλια Κ΄΄αμελ  Χαμηλοτάκουνα γυναικεία πέδιλα μπέζ  Γυναικεία Σανδάλια Μαύρα
 Τιμή 17,99€ – Πληροφορίες
(Αποστέλλεται Δωρεάν)
  Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες
Γυναικεία Σανδάλια Γαλάζια  Γυναικεία Σανδάλια Κάμελ  Γυναικεία Σανδάλια Μαύρα
Τιμή 9,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες
Γυναικεία Σανδάλια Λευκά  Παιδικές Μπαλαρίνες  Παιδικά Μποτάκια
Τιμή 18,99€ – Πληροφορίες
(Αποστέλλεται Δωρεάν)
  Τιμή 9,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 17,99€ – Πληροφορίες
(Αποστέλλεται Δωρεάν)

Share this post