Καλοκαίρι σημαίνει Σανδάλια!

Καλοκαίρι σημαίνει Σανδάλια!

Καλοκαίρι σημαίνει Σανδάλια!

Καλοκαίρι σημαίνει Σανδάλια! Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ακόμα και αν είναι λίγο νωρίς για να αρχίσουμε το πακετάρισμα για τις καλοκαιρινές διακοπές σίγουρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να ξεκινήσουμε να φοράμε τα παπούτσια που είναι συνδεδεμένα αποκλειστικά με το καλοκαίρι, τον ήλιο και την ξεγνοιασιά: Τα Σανδάλια!

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να πιάσει ο υδράργυρος τους 35 βαθμούς. Ο καιρός είναι ήδη αρκετά γλυκός για να αφήσουμε τα δαχτυλάκια μας έξω με πολλούς τρόπους.

Στον ΙΤΑΛΟ αγαπάμε το καλό παπούτσι και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό για όλους εσάς. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το πρώτο λεπτό της αναζήτησης έως το τελευταίο της απόκτησης του παπουτσιού σας. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παπούτσια μας.

Γυναικεία Σανδάλια συνδυασμένα με skinny jeans για καθημερινές εμφανίσεις. Κατα προτίμηση τα στενά jeans συνδυάζονται καλύτερα με δερμάτινα και flat σανδάλια σε όλες τις αποχρώσεις και με πολλά διαφορετικά δεσίματα:

Γυναικεία Δερμάτινα Σανδάλια  Γυναικεία Flat Σανδάλια  Γυναικεία Σανδάλια Μπλε
 Τιμή 18,99€ – Πληροφορίες   Τιμή 19,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 11,99€ – Πληροφορίες

Γυναικεία Σανδάλια συνδυασμένα με maxi ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές φούστες. Ένας κλασσικός και αγαπημένος συνδυασμός που αγαπά ιδιαίτερα τα πολύχρωμα σανδάλια, τα glossy δέρματα και τις περίτεχνες λεπτομέρειες που κάνουν το σανδάλι να ξεχωρίζει.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΠΕΖ ΦΛΑΤ ΣΑΝΔΑΛΙΑ Γυναικεία Σανδάλια Φουξ/Μπεζ Σανδάλια Τυρκουάζ
 Τιμή 11,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 13,99€ – Πληροφορίες  Τιμή 12,99€ – Πληροφορίες

Γυναικεία Σανδάλια για επίσημες βραδυνές και εκκεντρικές εμφανίσεις.

Δερμάτινα Σανδάλια Χρυσά Σανδάλια-Πλατφόρμες Λευκά Μαύρα Γυναικεία Σανδάλια
Τιμή 19,99€ – Πληροφορίες Τιμή 22,99€ – Πληροφορίες Τιμή 22,99€ – Πληροφορίες

Share this post