Η Εταιρεία μας

Η Εταιρία μας


H Εταιρεία μας,, ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης υποδημάτων. Την ίδρυση του πρώτου καταστήματος Γυναικείων, Ανδρικών και Παιδικών Παπουτσιών στη Δράμα ακολούθησε η μεγάλη αποδοχή του καταναλωτικού κοινού το οποίο το αγκάλιασε λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων και των χαμηλών τιμών σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στη λογική “ΜΟΔΑ σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ” και όχι ” ΦΘΗΝΗ ΜΟΔΑ”. Κόντρα στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας, η εταιρία έφτασε να λειτουργεί 5 καταστήματα υποδημάτων στη Μακεδονία. Στόχος της είναι η επέκταση και σε άλλες περιοχές, ώστε να προσφέρει γυναικεία και ανδρικά παπούτσια σε οικονομικές τιμές σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και των αναγκών του καταναλωτή, δημιουργήθηκε και το italos.gr. Ο σκοπός είναι να προσφέρουμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα την άψογη εξυπηρέτηση, με ασφάλεια στις συναλλαγές και προϊόντα που αναδεικνύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στόχος του italos.gr είναι να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του κοινού. Προσφέροντας υψηλή ποιότητα παπουτσιών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω της άριστης εξυπηρέτησης από τους συνεργάτες μας και την σκληρή δουλειά. Η εταιρεία μας παρακολουθεί στενά όλες τις τάσεις και εξελίξεις της μόδας στο χώρου του υποδήματος και προσαρμόζει την γκάμα των προϊόντων της σύμφωνα με αυτές προσφέροντας Μπότες, Μποτάκια, Πέδιλα, Σανδάλια και όλους τους άλλους τύπους παπουτσιών για τη Γυναίκα, τον Άνδρα και το Παιδί.